Schrijf uw club in voor de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start! Vorig jaar deden 149 verenigingen en stichtingen mee! We hopen dat uw vereniging of stichting dit jaar ook (weer) mee doet.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne

De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks de kas van uw vereniging of stichting te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de 10.000 leden van onze bank bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund en voor welk bedrag. Daarmee geven wij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden. Rabobank Noordoostpolder-Urk stelt dit jaar  € 60.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag mogen de leden van de bank door middel van stemmen verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Op die manier laten we onze leden meebeslissen in de verdeling van het geld. 

Schrijf uw club in!

Meld uw vereniging/stichting direct aan! Deelname is heel laagdrempelig, alleen het opgeven van een bestedingsdoel is verplicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van sport- of muziekmaterialen. Of het opknappen van de kantine of repetitieruimte. Maar ook een specifiek uitje is toegestaan. Dus heeft uw club een doel waarvoor een bijdrage gewenst is? Meld uw club dan vóór 17 september 2017 aan.

Schrijf hier uw club in voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via telefoonnummer (0527) 63 93 17 of via e-mail: communicatie.noordoostpolder-urk@rabobank.nl.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne

Emmeloord, 30-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail