Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Noordoostpolder-Urk. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Noordoostpolder Urk vertegenwoordigt de 10.000 leden in Emmeloord, Urk, Bant, Espel, Nagele, Creil, Marknesse, Ens, Kraggenburg, Luttelgeest, Tollebeek en Rutten. 

Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Noordoostpolder-Urk. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Ginkiestocht - Ontdek en beleef Urk

Verrassende doorkijkjes, knusse pleintjes en karakteristieke geveltekens zijn kenmerkend voor Urk. Tijdens een Ginkiestocht wandel je samen met een gids door het oude dorp. Ontdek in een wirwar van steegjes de geschiedenis, de bezienswaardigheden en de bedrijvigheid. Ook kennismaken met de Parel van Flevoland? Als lid van Rabobank kun je deelnemen voor 4,50 euro per persoon (i.p.v. 6 euro). Reserveren kan via info@touristinfourk.nl of via WhatsApp 06 55 87 43 25.

Waar: Tourist Info Urk, Dormakade 1 op Urk.
Geldig tot: 1 maart 2020.

Ledenaanbieding

Meer informatie

Pampus - Daar wil je vóór liggen

Forteiland Pampus is één van Nederlands werelderfgoederen. Een eiland dat al 125 jaar standhoudt én een eigenzinnige culturele instelling die op ondernemende wijze haar geschiedenis vertelt. Speciaal voor lezers van Rabo &Co biedt Forteiland Pampus een pakket bestaande uit een ticket voor Pampus incl. retour met de veerboot, een drankje met taart op het eiland, een flesje écht Pampusbier met het enige echte Pampusbierglas! Voor het gereduceerde tarief van 25 euro i.p.v. 32,50 euro (volwassenen) en 16 euro i.p.v. 21,50 euro (kinderpakket) lig ook jij straks voor Pampus. Geldig t/m 31 december 2020

Ledenaanbieding

Meer informatie

Batavialand Lelystad

Als lid van Rabobank krijg je online 20% korting op de entree van Batavialand met de code RABO2020. Bovendien ontvang je tegen inlevering van de bon uit deze Rabo &Co voor slechts 3 euro een kopje koffie of thee naar keuze met een VOC koek! Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen of elders verkregen entreebewijzen. Niet inwisselbaar tegen contant geld. Doorverkoop en namaak verboden. Let op: Houd als navigatie Bataviastad aan!

Waar: Batavialand, Oostvaardersdijk 01-13 in Lelystad
Geldig: online, t/m 31 december 2020

Ledenaanbieding

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven