Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Noordoostpolder-Urk. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Noordoostpolder Urk vertegenwoordigt de 10.000 leden in Emmeloord, Urk, Bant, Espel, Nagele, Creil, Marknesse, Ens, Kraggenburg, Luttelgeest, Tollebeek en Rutten. 

Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vergaderingen

In 2017 vergadert de ledenraad op:

 • Dinsdag 11 september
 • Dinsdag 27 november

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Noordoostpolder-Urk. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

15% korting Ginkiestocht

Een Ginkiestocht, dé leukste manier om Urk te ontdekken! Een gids leidt je langs mooie plekken en vertelt u boeiende verhalen. Voor groepen het hele jaar door te reserveren. Maar de wandeling is ook individueel te boeken. Speciaal hiervoor worden iedere laatste zaterdag van de maand Ginkiestochten gehouden. Deze tochten starten om 14.00 uur bij museum Het Oude Raadhuis.

15% korting Ginkiestocht

Info en reserveringen

20% korting Ballet De Notenkraker

Kiev Ballet komt met een betoverend ballet voor de hele familie. Het ballet staat jaarlijks in ons land voor enthousiaste en goed gevulde zalen. Dit seizoen zijn ze voor het eerst te zien in Emmeloord met dé ultieme kerstvoorstelling. Je ontvangt nu 20% korting op je toegangskaartje. De korting geldt niet op reeds gekochte kaartjes. De korting ontvang je bij aankoop van de kaartjes aan de kassa op vertoon van de bon.

Waar: Theater ’t Voorhuys in Emmeloord
Geldig: bij het kopen van een kaartje aan de kassa, voor de voorstelling op donderdag 19 december om 19.30 uur

20% korting Ballet De Notenkraker

10% korting De Oude Bakkerij

Een unieke locatie in het Oude Dorp van Urk. Ambachtelijke en verse producten, met het smaakvolle brood uit de eigen bakkerij. Bijzondere combinaties. Gewoon genieten. Oude tijden herleven in De Oude Bakkerij. Ben je er nog nooit geweest of wil je er juist weer naartoe? Pak dan deze kans. Op vertoon van de bon krijg je bij een driegangen diner 10% korting op de hele rekening. Deze aanbieding geldt voor twee personen.

10% korting De Oude Bakkerij

Bier- of wijnproeverij bij 't Voorhuys

't Voorhuys serveert een bierproeverij bestaande uit 5 bieren, afgestemd op het seizoen, inclusief diverse koude en warme hapjes. Ben je meer een wijnliefhebber, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wijnproeverij. Gezellig om te doen met je vrienden of vriendinnen, familie, of wellicht met je collega's om de week af te sluiten. De één een bierproeverij en een ander liever wijn? Geen enkel probleem! Een bier- of wijnproeverij kost € 25,50 per persoon, dit is inclusief 5 bieren of 5 wijnen en de bijbehorende hapjes. Leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk betalen tijdelijk slechts € 20,00. De aanbieding is geldig tot uiterlijk 31 januari 2019. Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren via 0527-612870 of info@voorhuys.nl.

Profiteer van € 10 korting op cursus SeniorWeb

Leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk krijgen € 10 korting op de computercursus van SeniorWeb. Tijdens deze cursus leert u:

 • hoe u de computer gebruikt
 • uw bankzaken online regelen
 • werken met Microsoft Word

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SeniorWeb via (0527) 62 33 69.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven