Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Noordoostpolder-Urk. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Noordoostpolder Urk vertegenwoordigt de 10.000 leden in Emmeloord, Urk, Bant, Espel, Nagele, Creil, Marknesse, Ens, Kraggenburg, Luttelgeest, Tollebeek en Rutten. 

Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vergaderingen

In 2017 vergadert de ledenraad op:

 • Dinsdag 11 september
 • Dinsdag 27 november

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Noordoostpolder-Urk. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

KORTING OP JE NIEUWE OUTFIT BIJ KLIF18

Leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk ontvangen maar liefst € 20,- korting bij aankopen vanaf € 100,-. De actie is geldig t/m 30 april 2019. Neem wel even deze bon mee als je gaat shoppen bij KLIF18. Veel plezier!

KORTING OP JE NIEUWE OUTFIT BIJ KLIF18

VOORDELIG TEKENEN EN SCHILDEREN

Als lezer van de Dichterbij en lid van Rabobank Noordoostpolder-Urk krijg je van Jeroen 10% korting als je teken- of schilderartikelen bij hem koopt. Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2019. Laat wel even deze bon zien bij de kassa van The Read Shop Marsman in Emmeloord.

VOORDELIG TEKENEN EN SCHILDEREN

OP HOOP VAN ZEGEN IN HET THEATER

Op Hoop van Zegen’ is een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren laat niemand onberoerd. Mis deze prachtige uitvoering in Theater ’t Voorhuys niet! Cast o.a.: Bill van Dijk, Mariska van Kolck en Joke de Kruijf. Voor de leden van de Rabobank is er een mooie aanbieding, hier zijn maximaal 100 kaarten voor beschikbaar. Op = op. Reserveren telefonisch via de kassa of per mail: kassa@theater-voorhuys.nl o.v.v. Rabobank Dichterbij Prijs Rabobankleden: € 30,- per persoon. Normale prijs: € 39,60 per persoon. Deze korting is niet geldig op reeds gekochte kaarten.

OP HOOP VAN ZEGEN IN HET THEATER

Bier- of wijnproeverij bij 't Voorhuys

't Voorhuys serveert een bierproeverij bestaande uit 5 bieren, afgestemd op het seizoen, inclusief diverse koude en warme hapjes. Ben je meer een wijnliefhebber, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wijnproeverij. Gezellig om te doen met je vrienden of vriendinnen, familie, of wellicht met je collega's om de week af te sluiten. De één een bierproeverij en een ander liever wijn? Geen enkel probleem! Een bier- of wijnproeverij kost € 25,50 per persoon, dit is inclusief 5 bieren of 5 wijnen en de bijbehorende hapjes. Leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk betalen tijdelijk slechts € 20,00. De aanbieding is geldig tot uiterlijk 31 januari 2019. Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren via 0527-612870 of info@voorhuys.nl.

Voor jarige leden: 10% korting met de Ledencheque

Als jarig lid van Rabobank Noordoostpolder-Urk krijgt u de Ledencheque cadeau. Hiermee krijgt u eenmalig 10% korting bij een aantal bedrijven uit de Noordoostpolder en Urk.

Lees meer op Ledencheque.nl/noordoostpolder-urk

Profiteer van € 10 korting op cursus SeniorWeb

Leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk krijgen € 10 korting op de computercursus van SeniorWeb. Tijdens deze cursus leert u:

 • hoe u de computer gebruikt
 • uw bankzaken online regelen
 • werken met Microsoft Word

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SeniorWeb via (0527) 62 33 69.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven