Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Noordoostpolder-Urk. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Noordoostpolder Urk vertegenwoordigt de 10.000 leden in Emmeloord, Urk, Bant, Espel, Nagele, Creil, Marknesse, Ens, Kraggenburg, Luttelgeest, Tollebeek en Rutten. 

Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vergaderingen

In 2017 vergadert de ledenraad op:

 • Dinsdag 11 september
 • Dinsdag 27 november

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Noordoostpolder-Urk. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Korting op het 80/20 menu van Le Mirage

Ontdek nu zelf wat het 80/20 menu inhoudt en laat je culinair verrassen. Je zult niets missen! Dit viergangenmenu kost € 39,50, maar leden van onze bank kunnen er nu voor € 32,50 van genieten. Vermeld bij je reservering wel even dat het gaat om de "Rabobank-aanbieding". Dit aanbod is geldig tot 1 oktober 2019.

Korting op het 80/20 menu van Le Mirage Rabobank Noordoostpolder-Urk

Festivalzomer op Schokland

Zin in een cultureel uitje? Bezoek dan tussen 23 juni en 22 september het unieke culturele zomerfestival op Schokland. Gedurende de zomermaanden zijn er maar liefst 20 kunstwerken van 'Dichter op het land' te aanschouwen. Op het museumterrein en in de nabije omgeving vinden in de weekenden speciale live optredens plaats, allen in het kader van poëzie. Tegen inlevering van deze bon bij Museumrestaurant Schokland ontvangt u tijdens de actieperiode koffie met Schokkerbrok voor slechts € 3,50 (normaal € 5,90). Deze aanbieding is geldig gedurende de periode van Zomer op Schokland en de bon is voor maximaal 4 personen.

Festivalzomer op Schokland Rabobank Noordoostpolder-Urk

Meer informatie over het programma

Bier- of wijnproeverij bij 't Voorhuys

't Voorhuys serveert een bierproeverij bestaande uit 5 bieren, afgestemd op het seizoen, inclusief diverse koude en warme hapjes. Ben je meer een wijnliefhebber, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wijnproeverij. Gezellig om te doen met je vrienden of vriendinnen, familie, of wellicht met je collega's om de week af te sluiten. De één een bierproeverij en een ander liever wijn? Geen enkel probleem! Een bier- of wijnproeverij kost € 25,50 per persoon, dit is inclusief 5 bieren of 5 wijnen en de bijbehorende hapjes. Leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk betalen tijdelijk slechts € 20,00. De aanbieding is geldig tot uiterlijk 31 januari 2019. Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren via 0527-612870 of info@voorhuys.nl.

Profiteer van € 10 korting op cursus SeniorWeb

Leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk krijgen € 10 korting op de computercursus van SeniorWeb. Tijdens deze cursus leert u:

 • hoe u de computer gebruikt
 • uw bankzaken online regelen
 • werken met Microsoft Word

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SeniorWeb via (0527) 62 33 69.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven