Bezoek onze pop-up WOONshop!

In de periode van 15 juni tot en met 8 juli komt u in de Lange Vorststraat 69 in Goes wel een heel bijzondere winkel tegen: onze pop-up WOONshop!

Méér dan een tijdelijk hypotheekkantoor

“Enige tijd geleden ontstond het idee om, als Rabobank Oosterschelde, op een aparte manier het publiek te tonen wat wij te bieden hebben op het gebied van woningfinancieringen”, aldus Jos van Esbroeck, directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Oosterschelde. “Maar al snel bedachten wij dat het méér moest worden dan een ‘tijdelijk hypotheekkantoor’. Als coöperatieve bank zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden en in dit geval was het al snel 1 + 1 = 3. Samen met ondernemers uit ons werkgebied een complete woonbeleving neerzetten, dát werd ons doel. We benaderden diverse lokale bedrijven die ‘iets’ met wonen te maken hebben. En we zijn heel blij dat deze partijen onze partners in de pop-up WOONshop zijn.

Op de Lange Vorststraat 69 in Goes laten dus meerdere bedrijven hun woongerelateerde producten en/of diensten aan u zien. Zo vindt u er stands van Ambiance zonwering, Delta NV, Interieurbouw Zeeland, H2 Groen, TMC, Van Arendstaete en Waterspecialist. Ook Sfeeeer Plantaardig Atelier, Rituals Zeeland en De Koffieboer dragen hun steentje bij. Wilt u meer weten of bent u gewoon benieuwd? Loop gerust binnen in deze bijzondere winkel!

Openingstijden

De pop-up WOONshop opent op donderdagochtend 15 juni om half 12 haar deuren. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u ons van 10.00 uur tot 17.00 uur bezoeken; op donderdagen zijn we tot 21.00 uur geopend. U kunt ons op deze unieke locatie bezoeken tot en met zaterdag 8 juli, 17.00 uur.

Graag tot ziens in onze pop-up WOONshop!

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven