Cybercrime event 8 juli 2021

Cybercrime event 8 juli 2021

Cybercriminaliteit is de snelst groeiende vorm van misdaad. Inbrekers dringen op slinkse wijze binnen in je computer of telefoon. Ze installeren kwaadaardige software en stelen je identiteit.  

Laat je informeren door het webinar te volgen

Cybercriminelen worden steeds creatiever en hun methoden met de dag geavanceerder. WhatsAppfraude, phishing, Marktplaatsfraude, helpdeskfraude en spoofing – alsof je benaderd wordt vanuit een betrouwbare bron. Internetcriminelen zoeken net zo lang totdat ze een ingang vinden. Denk niet dat je niet interessant bent voor hackers, iederéén is interessant!

Webinar met gevarieerd programma

Wij organiseren op donderdag 8 juli een online Cybercrime Event. Interessant voor iedereen! In een gevarieerd programma gaat presentator Roland Rutten in gesprek met diverse cybercrimespecialisten. Zo schuiven aan tafel aan: ex-hacker Edwin van Andel, Sophie Willemse van de politie Zeeland-West-Brabant, Auke Jan Bandringa, CSII analist Rabobank en Johan Staes, directeur Coöperatieve Rabobank.

Hoe je je beter kunt wapenen tegen cybercrime? Dat weet je aan het einde van de avond. Stel je vragen vooraf bij aanmelding of tijdens het online event in de chat.

Programma

19:45 uur: Online inloop
20:00 uur: Opening Rabobank door Johan Staes
20.05 uur: Tafelgesprek met cybercrimespecialisten
21:15 uur: Afsluiting
21:30 uur: Einde

Meld je aan!

Interesse om deel te nemen aan het webinar? Meld je aan via onderstaande knop.

Rabobanken Zuidwest-Nederland, 16-6-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn