Geldautomaten Hansweert en Kruiningen weer in gebruik.

Pinautomaat

Op 26 april bent u door ons geïnformeerd over het feit dat wij genoodzaakt waren om op basis van een eerste analyse, vanwege veiligheidsrisico’s twee van onze geldautomaten te sluiten. Dit betreft de geldautomaten in Kruiningen en Hansweert.

Aanvaardbaar risico

Op basis van een tweede, diepgaande analyse van de risico’s die deze geldautomaten opleveren voor de veiligheid indien er een plofkraak plaatsvindt, hebben wij uitsluitsel gekregen dat er bij beide geldautomaten sprake is van een aanvaardbaar risico.

Ingebruikname beide automaten

Op maandag 15 mei worden onderstaande automaten weer in gebruik genomen.

  • Kruiningen, Markt 12 
  • Hansweert, Leklaan 4 

Alternatief

Ter vervanging van de huidige geldautomaat in Hansweert gaan we op zoek naar een alternatief gelet op het gebruik van deze automaat. Binnen een jaar gaan we over tot het plaatsen van een instore automaat ter vervanging van de huidige geldautomaat.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer (0113) 24 80 00 of via e-mailadres: info.oosterschelde@rabobank.nl.

Goes, 15-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail