Kom langs op onze Inloopspreekuren

Vanaf 7 september kunt u iedere donderdagavond van 17.30 tot 20.00 uur terecht op een van onze kantoren. Zoals u gewend bent, kunt u bij onze financieel adviseurs uw woonvragen stellen. Maar daarnaast kunt u, als startende ondernemer, ook bij onze zakelijke adviseurs advies inwinnen over alles wat er komt kijken bij een eigen bedrijf. Dit kan vanaf 21 september!

Wonen

Bent u op zoek naar een (nieuw) huis? Dan wilt u vast weten hoeveel u kunt lenen. Tijdens het Inloopspreekuur staan de financieel adviseurs voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden en een geheel vrijblijvende berekening van de financieringsmogelijkheden te maken. Wij zien u graag op een van deze speciale avondopenstellingen.

Startende ondernemers

Starten als zelfstandig ondernemer is een hele stap. Loopt u met dit idee rond of bent u pas gestart met een nieuw bedrijf? Kom dan langs tijdens deze inloopavond voor startende ondernemers en krijg antwoord op uw ondernemersvragen. Wij staan vanaf 21 september voor u klaar op de Inloopspreekuren!

Plaatsen en data

Op donderdag 7 september start een nieuwe reeks. De Inloopspreekuren vinden elke week plaats op één van onze kantoren. U bent welkom op ons kantoor in Goes, Zierikzee of Tholen. Daarnaast helpen wij u, als startende ondernemer, graag vanaf 21 september.

Het programma van het Inloopspreekuur is als volgt:

Rayon Goes Rayon Schouwen-Duiveland Rayon Kapelle/Reimerswaal Rayon Tholen
Kantoor Goes Kantoor Zierikzee Meijling & Sarneel Notarissen Kantoor Tholen
7-sep 14-sep 21-sep 28-sep
5-okt 12-okt 19-okt 26-okt
2-nov 9-nov 16-nov 23-nov
30-nov 7-dec 14-dec 21-dec

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven