Ontmoet onze marktteams

Zichtbaar en betrokken zijn, zodat u ons weet te vinden. Ook buiten onze kantoren. Dat is het doel van de marktteams van Rabobank Oosterschelde. Wij willen daar zijn waar onze klanten zijn. De leden van de marktteams weten wat er speelt in de omgeving en zijn actief in en/of betrokken bij verschillende netwerken. Zij zijn hét lokale gezicht van onze bank.

Ingedeeld per regio

De marktteams zijn ingedeeld per regio. Dit houdt in dat Rabobank Oosterschelde vier marktteams heeft: marktteam Goes-Borsele, marktteam Kapelle-Reimerswaal, marktteam Schouwen-Duiveland en marktteam Tholen. Elk team bestaat uit medewerkers met heel uiteenlopende functies: van hypotheek- en MKB-adviseurs tot verzekerings- en beleggingsspecialisten. Hiermee willen wij de aanwezigheid en zichtbaarheid van Rabobank Oosterschelde in alle kernen van ons werkgebied vergroten en het aanspreekpunt zijn voor onze klanten. 

Waar komt u ons tegen?

De komende maanden kunt u onze marktteamleden tegenkomen bij onder andere de avondvierdaagse, het Rabo Apollo toernooi, de 7-dorpen tocht, de Ledenfietstocht en andere evenementen waar Rabobank Oosterschelde een sponsorbijdrage levert.

Boer en Gewas tour 2018

Boer en Gewas tour 2018

Agrarisch Schouwen-Duiveland (ASD) ontving zaterdag 28 juli ruim tweehonderd bezoekers in Nieuwerkerk bij de Boer- en Gewas tour om hen kennis te laten maken met landschap en voedselproductie.

Ontvangst met koffie en bolus, een bezoek aan twee agrarische bedrijven, een rondrit met de paardentram langs gewassen en door natuurgebied het Dijkwater, een lunchpakket en ter afsluiting een zak frites.

De bezoekers maakten, verdeeld in drie groepen, kennis met de landbouwproducten bij de Maatschap Slootmaker. Bij de ‘overburen’ Cafruso (Capelle Fruit Sortering) kregen ze uitleg over het telen van appels en peren en over het in eigen beheer sorteren en verpakken. In de paardentram reed Jaap Schoof van het Watersnoodmuseum mee. Hij vertelde onder andere over de dijkdoorbraak in 1953.

Medewerkers van Rabobank Oosterschelde hebben hun bijdrage geleverd door het verzorgen van de lunchpakketten, het parkeren begeleiden en samen met de drie bezoekersgroepen de bedrijven te bezoeken.

Avond-4-daagse

Avond-4-daagse

In de afgelopen weken hebben er veel kinderen en begeleiders de avond-4-daagse gelopen. Ieder jaar weer een sportief hoogtepunt voor velen!

Ook nu was Rabobank Oosterschelde weer van de partij bij de avond-4-daagse in het werkgebied. Rabobank medewerkers deelden leuke PinPin rugtasjes uit met een foldertje over de coolste zakgeld-app en een stuk ontbijtkoek.

Hoera, geslaagd!

Hoera, geslaagd!

Siem Lindhout uit Zierikzee kreeg een positieve uitslag: geslaagd voor zijn middelbare school! Ook deed hij mee aan de actie van Rabobank Geslaagd… én door! Hij koos hierbij voor de prijs t.w.v. € 800 voor de inrichting van zijn studiekamer en won deze.

Op vrijdag 22 juni stond er een felicitatieteam van Rabobank Oosterschelde op zijn stoep en ontving hij de cheque. Zijn motivatie: “Ik moet de winnaar worden van een studie-proof kamer t.w.v. € 800,- omdat ik vanaf september een uitwonend student ben die veel kosten moet gaan maken voor mijn studie. Een kamerinrichting t.w.v. €800,- neemt een grote last weg en draagt echt bij aan een betere start van de studie! En ja, waarom niet? ;)”. 

7-dorpentocht

7-dorpentocht

Op zaterdag 7 juli werd het sportieve wandelevenement de Rabobank 7-dorpentocht voor de 30e keer georganiseerd! Rabobank Oosterschelde is al drie jaar hoofdsponsor van dit populaire evenement op het eiland Tholen. Dit jaar waren er weer medewerkers van Rabobank Oosterschelde aanwezig om te helpen bij dit evenement en heerlijke bolussen uit te delen aan de lopers! 

Rabobank BankBattle

In een race tegen de klok gaan op woensdag 16 mei 2018 ruim 39 basisscholen uit Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland en Tholen de strijd met elkaar aan tijdens de Rabo BankBattle. Door het beantwoorden van vragen kunnen zij een kluiscode kraken. Het succesvol afronden van BankBattle vereist tactiek, strategie en vooral klassikaal samenspel.

Hoe werkt de Rabo BankBattle?

BankBattle is dé internetquiz van de Rabobank voor de bovenbouw leerlingen van de basisschool. Alle deelnemende klassen starten met het uitvoeren van praktijkopdrachten en het beantwoorden van vragen. Deze hebben betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteert dit na ongeveer anderhalf uur hard werken in een geheime kluiscode die toegang geeft tot de eindopdracht. De vier groepen die de geheime code als eerst weten te kraken winnen! De vier winnende teams krijgen dit jaar het kookboek Roots voor kinderen met zeven avontuurlijke wereldgerechten. Voor iedere dag één!

Medewerkers van de Rabobank gaan langs de scholen om het startschot te geven en de scholen succes te wensen. Met de visie ‘Banking for Food’ in het achterhoofd, delen de medewerkers dit jaar een fruitmand uit bij alle deelnemende scholen.

Wat is Banking for Food?

Banking for Food is de visie van de Rabobank op het gebied van landbouw en voedsel. De uitdagingen zijn groot in de wereld van landbouw en voedsel. De Rabobank ziet het als haar opdracht om bij te dragen aan het duurzamer voeden van de wereld en onderneemt in veel landen al activiteiten die passen bij deze ambitie: Growing a better world together.

Opening speeltuin Cattemeet

Op zaterdag 21 april werd de uitdagende speeltuin in de Noorderpolder geopend. De speeltuin ‘De Cattemeet’ bestaat uit prachtige, duurzame speeltoestellen. Het is een plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten in deze nieuwe wijk.

Cheque uitgereikt Coöperatief Dividend
Frank Kristelijn, medewerker van onze bank, is nog maar net verhuisd naar deze wijk. Met jonge kinderen is het een ideale plek om te wonen! Frank reikt dan ook graag een cheque uit namens de Rabobank voor deze speeltuin. Vanuit het Coöperatief Dividend van de bank werd een bedrag van € 5.000 toegezegd. Het Coöperatief Dividend is een winstuitkeringsfonds waarbij een deel van de winst wordt teruggegeven aan de maatschappij. Maatschappelijke organisaties kunnen hiervoor een aanvraag indienen. Een commissie van ledenraadsleden beslist over de toekenning. We wensen alle bewoners van de Noorderpolder veel plezier met deze prachtige speel- en ontmoetingstuin!

Rabobank medewerkers overhandigen bloemetjes!

Rabobank medewerkers overhandigen bloemetjes!

Ieder jaar gaan de ambassadeurs van Rabobank Oosterschelde op pad met bloemen voor iedereen die een Koninklijke Onderscheiding heeft ontvangen.

Vorige week zijn weer vele vrijwilligers in de Oosterschelde regio verrast door de burgemeester met een zeer verdiende onderscheiding. Wij feliciteren deze vrijwilligers graag persoonlijk omdat we het werk wat zij belangeloos doen heel belangrijk vinden. Vrijwilligers zijn immers het cement van onze samenleving!

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven