Ontmoet onze marktteams

Zichtbaar en betrokken zijn, zodat u ons weet te vinden. Ook buiten onze kantoren. Dat is het doel van de marktteams van Rabobank Oosterschelde. Wij willen daar zijn waar onze klanten zijn. De leden van de marktteams weten wat er speelt in de omgeving en zijn actief in en/of betrokken bij verschillende netwerken. Zij zijn hét lokale gezicht van onze bank.

Ingedeeld per regio

De marktteams zijn ingedeeld per regio. Dit houdt in dat Rabobank Oosterschelde vier marktteams heeft: marktteam Goes-Borsele, marktteam Kapelle-Reimerswaal, marktteam Schouwen-Duiveland en marktteam Tholen. Elk team bestaat uit medewerkers met heel uiteenlopende functies: van hypotheek- en MKB-adviseurs tot verzekerings- en beleggingsspecialisten. Hiermee willen wij de aanwezigheid en zichtbaarheid van Rabobank Oosterschelde in alle kernen van ons werkgebied vergroten en het aanspreekpunt zijn voor onze klanten. 

Waar komt u ons tegen?

De komende maanden kunt u onze marktteamleden tegenkomen bij onder andere de avondvierdaagse, het Rabo Apollo toernooi, de 7-dorpen tocht, de Ledenfietstocht en andere evenementen waar Rabobank Oosterschelde een sponsorbijdrage levert.

Rabobank BankBattle

In een race tegen de klok gaan op woensdag 16 mei 2018 ruim 39 basisscholen uit Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland en Tholen de strijd met elkaar aan tijdens de Rabo BankBattle. Door het beantwoorden van vragen kunnen zij een kluiscode kraken. Het succesvol afronden van BankBattle vereist tactiek, strategie en vooral klassikaal samenspel.

Hoe werkt de Rabo BankBattle?

BankBattle is dé internetquiz van de Rabobank voor de bovenbouw leerlingen van de basisschool. Alle deelnemende klassen starten met het uitvoeren van praktijkopdrachten en het beantwoorden van vragen. Deze hebben betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteert dit na ongeveer anderhalf uur hard werken in een geheime kluiscode die toegang geeft tot de eindopdracht. De vier groepen die de geheime code als eerst weten te kraken winnen! De vier winnende teams krijgen dit jaar het kookboek Roots voor kinderen met zeven avontuurlijke wereldgerechten. Voor iedere dag één!

Medewerkers van de Rabobank gaan langs de scholen om het startschot te geven en de scholen succes te wensen. Met de visie ‘Banking for Food’ in het achterhoofd, delen de medewerkers dit jaar een fruitmand uit bij alle deelnemende scholen.

Wat is Banking for Food?

Banking for Food is de visie van de Rabobank op het gebied van landbouw en voedsel. De uitdagingen zijn groot in de wereld van landbouw en voedsel. De Rabobank ziet het als haar opdracht om bij te dragen aan het duurzamer voeden van de wereld en onderneemt in veel landen al activiteiten die passen bij deze ambitie: Growing a better world together.

Opening speeltuin Cattemeet

Op zaterdag 21 april werd de uitdagende speeltuin in de Noorderpolder geopend. De speeltuin ‘De Cattemeet’ bestaat uit prachtige, duurzame speeltoestellen. Het is een plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten in deze nieuwe wijk.

Cheque uitgereikt Coöperatief Dividend
Frank Kristelijn, medewerker van onze bank, is nog maar net verhuisd naar deze wijk. Met jonge kinderen is het een ideale plek om te wonen! Frank reikt dan ook graag een cheque uit namens de Rabobank voor deze speeltuin. Vanuit het Coöperatief Dividend van de bank werd een bedrag van € 5.000 toegezegd. Het Coöperatief Dividend is een winstuitkeringsfonds waarbij een deel van de winst wordt teruggegeven aan de maatschappij. Maatschappelijke organisaties kunnen hiervoor een aanvraag indienen. Een commissie van ledenraadsleden beslist over de toekenning. We wensen alle bewoners van de Noorderpolder veel plezier met deze prachtige speel- en ontmoetingstuin!

Rabobank medewerkers overhandigen bloemetjes!

Rabobank medewerkers overhandigen bloemetjes!

Ieder jaar gaan de ambassadeurs van Rabobank Oosterschelde op pad met bloemen voor iedereen die een Koninklijke Onderscheiding heeft ontvangen.

Vorige week zijn weer vele vrijwilligers in de Oosterschelde regio verrast door de burgemeester met een zeer verdiende onderscheiding. Wij feliciteren deze vrijwilligers graag persoonlijk omdat we het werk wat zij belangeloos doen heel belangrijk vinden. Vrijwilligers zijn immers het cement van onze samenleving!

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven