Ontmoet onze marktteams

Zichtbaar en betrokken zijn, zodat u ons weet te vinden. Ook buiten onze kantoren. Dat is het doel van de marktteams van Rabobank Oosterschelde. Wij willen daar zijn waar onze klanten zijn. De leden van de marktteams weten wat er speelt in de omgeving en zijn actief in en/of betrokken bij verschillende netwerken. Zij zijn hét lokale gezicht van onze bank.

Ingedeeld per regio

De marktteams zijn ingedeeld per regio. Dit houdt in dat Rabobank Oosterschelde vier marktteams heeft: marktteam Goes-Borsele, marktteam Kapelle-Reimerswaal, marktteam Schouwen-Duiveland en marktteam Tholen. Elk team bestaat uit medewerkers met heel uiteenlopende functies: van hypotheek- en MKB-adviseurs tot verzekerings- en beleggingsspecialisten. Hiermee willen wij de aanwezigheid en zichtbaarheid van Rabobank Oosterschelde in alle kernen van ons werkgebied vergroten en het aanspreekpunt zijn voor onze klanten. 

Waar komt u ons tegen?

De komende maanden kunt u onze marktteamleden tegenkomen bij bijvoorbeeld nieuwjaarsrecepties, Aemstie Alive, diverse ondernemersverenigingen of  bij evenementen waar Rabobank Oosterschelde een sponsorbijdrage levert. 

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven