Organisatie

Organisatie

Rabobank Oosterschelde wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Frank Capel is directeur coöperatieve Rabobank Oosterschelde. Frank is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Frank Capel

Frank Capel

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Dick Oostinga (voorzitter) Liesbeth Versluijs-Pons Jan Schot Jan Baan

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Oosterschelde denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 30 leden. Zij praten namens de meer dan 21.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de gemeenten Tholen, Schouwen-Duiveland, Goes, Kapelle, Reimerswaal en Borsele gezien vanuit hun achtergrond (Food&Agri, MKB/HID of Particulieren/Private Banking).

Onze ledenraad bestaat uit

Goes-Borsele

Esther Caljouw Jack Courtin Anne-Marie Lindhout Jeroen Op 't Hof Luc Remijn Jos Rijk

Kapelle-Reimerswaal

Wim van Gorsel Ronald van der Hart Bram Jille Cathrien Kole Tom van der Meer Izak Vogelaar

Schouwen-Duiveland

Wyona Antonisen-Praet Ingrid van Westen-de Jager Leo Hanse Adri Koster Leontine Visser-Koeman Leon van der Wel Lieneke van Veelen

Tholen

André van Ast Ron van der Graaf Robbert van de Sande Gertjan Vermue Jan de Wilde
Lid worden van de ledenraad