Rabobank programma Contacta 2018

Op 6, 7 en 8 november 2018 vindt de 32e editie van Contacta plaats. De Zeeuwse Rabobanken zijn ook dit jaar weer kennispartner van deze beurs en hebben speciaal voor u specialisten over diverse thema's uitgenodigd. 

Programma

Dinsdag 6 november
18:30 - 20:00 uur: Internationaal financieren met Marieke de Vries
19:30 - 22:00 uur: Borrel met serviceclubs op DRV-stand

Woensdag 7 november
14:30 - 15:30 uur: Contacta college Zomerondernemer informatiebijeenkomst
18.30 - 21:00 uur: Cybercrime met Lars Springeling
19:30 - 22:00 uur: Borrel met netwerkclubs

Donderdag 8 november
16:00 - 17:00 uur: Signeersessie Bart van der Sloot van zijn boek over Big Data
17:00 - 20:00 uur: Brexit met Ester Barendregt

Tip: bekijk ook het programma van Contacta. Met het Politiek Café onder leiding van Dionne Stax en Contacta colleges met onder andere Sander Schimmelpenninck, Rico Verhoeven en Mart Smeets is er een goed gevuld programma neergezet.

Dinsdag 6 november Internationaal financieren

Heeft u een internationale ambitie met uw onderneming of heeft u vragen over internationale groei, vestiging en financiering? Marieke de Vries is werkzaam als International Business Manager bij Rabobank Corporate Clients. In deze functie adviseert zij internationale bedrijven over deze uiteenlopende vraagstukken. Ook onderhoudt zij de contacten met het internationale netwerk van Rabobank in de meer dan 40 landen waar Rabobank actief is.

Woensdag 7 november ZomerOndernemer Zeeland

Het project ZomerOndernemer gaat in de zomervakantie van 2019 weer van start en is bedoeld voor jongeren tussen de 15 en 22 jaar. Tijdens deze periode start je je eigen bedrijfje op. Je krijgt trainingen, advies en tips van professionele begeleiders. Na afloop bepaal je zelf of je verder wilt gaan met je bedrijf.

Woensdag 7 november Cybercrime

Bedrijfsschade, informatiediefstal en imagoschade. De 3 grootste cyberrisico’s voor uw bedrijf en voor uw klanten. Hebt u uw risico’s goed in beeld? En hoe goed hebt u uw geld, vertrouwelijke informatie en persoonsgegevens beschermd?

Donderdag 8 november Big data

Wat zijn big data precies en hoe effectief zijn de toepassingen ervan nu echt? Op deze, en vele andere vragen geeft Bart van der Sloot antwoord in zijn boek ‘Elementaire Deeltjes - Big Data’

Woensdag 8 november Brexit

Wat betekent Brexit voor uw bedrijf? Welke invloed heeft Brexit op de Britse economie en consumenten? Wat doet de koers van het Britse pond? Hoe zullen de handelsrelaties tussen het VK en de EU eruit zien na Brexit? Hoe beïnvloedt dit uw concurrentiepositie? Welke risico’s, en wellicht ook kansen, zijn er voor uw bedrijf? Ester legt u het haarfijn uit tijdens Contacta.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven