Samen een boompje opzetten?

boom bij je hypotheek

We vinden het belangrijk dat een hypotheek bij jouw situatie past. Daarom denken we graag met je mee. Laten we dus samen ‘een boompje opzetten’ over jouw woonwensen. En sluit je je hypotheek af bij Rabobank Oosterschelde, dan ontvang je een mooie boom voor jouw nieuwe tuin of balkon.*

Lees hier de actievoorwaarden (PDF)

Growing a better world together

Rabobank wil bijdragen aan meer groen in jouw leefomgeving door bij iedere hypotheek een boom cadeau te geven. Growing a better world together krijgt zo een concrete invulling. Een nieuwe woning is vaak een nieuwe start voor mensen en dus een mooi moment om weer even stil te staan bij je leefomgeving. Bomen zijn onmisbaar zijn voor mens én dier. Niet alleen zorgen bomen voor schone lucht, een goed klimaat, beschutting en verkoeling. Meer groen in je tuin zorgt voor afvoer van regenwater, minder warmte en meer biodiversiteit in de tuin.

Maak vandaag nog een afspraak voor een videogesprek

Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om een financieel adviseur te spreken. Je kunt namelijk financieel advies krijgen via een videogesprek. Dat is een online gesprek via je computer, laptop, tablet of smartphone. Gewoon thuis vanaf je bank of waar je ook bent. Eigenlijk is dit precies hetzelfde als een live gesprek met een financieel adviseur, maar dan via video. Er worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een live afspraak. Je bespaart alleen een hoop reistijd en je zit in je eigen omgeving.

Plan je online hypotheekgesprek

Goes, 5-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn