Sinkegroep uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

Zeeuwse verkiezing

De Zeeuwse Rabobanken zijn partner van Zeeland Business in de verkiezing van het Zeeuwse familiebedrijf van het jaar 2017.

Winnaar

Tijdens de uitreiking van de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award is Sinkegroep uitgeroepen tot Zeeuws familiebedrijf van het jaar. Uiteindelijk gaven de publieksstemmen dit jaar de definitieve doorslag. Sinkegroep was samen met Saman Groep en Bliek Meesterbakkers finalist in de verkiezing van 2017. Dat deze drie familiebedrijven met recht finalist zijn, bleek wel tijdens de uitreiking. Door middel van interviews en bedrijfsfilmpjes werden de finalisten één voor één voorgesteld. Na het verdelen van de jurypunten door voorzitter Jo-Annes de Bat stond Saman Groep nog bovenaan, maar uiteindelijk gaven de publieksstemmen de definitieve doorslag en werd Sinkegroep uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar.

Award

De Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt om een Zeeuws familiebedrijf extra in het zonnetje te zetten. De award is in het leven geroepen nadat bekend werd dat Zeeland het grootst aantal familiebedrijven van Nederland heeft en daarmee een belangrijke spil vormt voor de Zeeuwse economie. In het verleden hebben Fraanje, Paree en Omoda de award in ontvangst mogen nemen. De award wordt dit jaar georganiseerd door Zeeland Business, Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel advocaten.

Publieksstemmen

Dit jaar werd de winnaar bepaald door een vakjury gecombineerd met publieksstemmen. De jury bestond uit Wilhelm Verton (Omoda, winnaar vorig jaar), Roberto Floren (Neyenrode) en Jo Annes de Bat (Provincie Zeeland). 

Goes, 6-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn