Verspilling en (n)u?

Op 3 oktober staat bij het event "Verspilling en (n)u?" het verminderen van voedselverspilling centraal. Onze hoofdspreker en panelleider is Els van Diermen, sectorspecialist Food bij Rabobank. 

Programma

In een boeiende lezing vertelt Els waarom voedselverspillen zo een slechte zaak is. Daarnaast geeft ze nuttige tips en kan iedereen meedoen met een leuke quiz. Vervolgens is er een interactieve paneldiscussie, waarin wordt teruggeblikt op de hete Zeeuwse zomer en de invloed daarvan op de oogst. Na afloop is er een gezellige borrel en een informatie markt met leuke gadgets.

19:30 uur ontvangst
20:00 uur aanvang lezing en panel
21:15 uur borrel en informatiemarkt
22:00 uur einde

De locatie van dit event is Rabobank Oosterschelde, Livingstoneweg 13 in Goes. U kunt parkeren aan de achterzijde. Hier vindt u ook de ingang.

Aanmelden

Om aan te melden klik hier. Mocht je onverhoopt niet kunnen vergeet dan niet om je af te melden want dat heeft invloed op de catering. Ook zo gaan we voedselverspilling tegen!

Aanmelden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven