Wij helpen je verhuizen!

Stel je vindt het huis van de dromen, dan heb je waarschijnlijk een hypotheek nodig om dit te kunnen financieren. Wij helpen je hier graag bij. Bereken wat je maximaal kunt lenen en oriënteer je alvast online. Behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw situatie? Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs.

De Rabobank Verhuisbus

Sluit je je hypotheek af bij Rabobank Oosterschelde dan helpen wij je verhuizen! Je kunt dan namelijk voor één dag onze verhuisbus lenen*. Start dus vandaag nog je oriëntatie via een videogesprek of op kantoor via rabobank.nl/hypotheek.

Lees hier de actievoorwaarden

Nieuw: videogesprek

Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om een financieel adviseur te spreken. Je kunt namelijk financieel advies krijgen via een videogesprek. Dat is online een gesprek voeren via je computer, laptop, tablet of smartphone. Gewoon thuis vanaf je bank of waar je ook bent. Eigenlijk is een videogesprek precies hetzelfde als een live gesprek met een financieel adviseur, maar dan via video. Er worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een live afspraak. Je bespaart alleen een hoop reistijd en je zit in je eigen omgeving.

Plan online je afspraak

De actievoorwaarden zijn verlengd

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven