Relatiecafé Oss Bernheze

Relatiecafé Oss Bernheze

Of je nu gaat trouwen, samenwonen óf juist gaat scheiden. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Er moet veel geregeld worden. Juist in stressvolle of emotionele periodes kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Wat komt er allemaal bij kijken als je gaat samenwonen? Wat betekent het voor je hypotheek als je uit elkaar gaat en kan er dan één van jullie straks nog in het huis blijven wonen?

Samenwerking met deskundigen

Advocate Linda van Putten-van den Heuvel, specialiste op het gebied van familierecht, en mediator en advocate Inge Mooren-van Weereld zijn tijdens deze avond naast de deskundigen van Rabobank Oss Bernheze aanwezig. Bezoekers kunnen kosteloos gebruikmaken van alle kennis. Relatiecafé Oss Bernheze wil een warm welkom bieden aan iedereen die vragen heeft over trouwen, scheiden, samenwonen of uit elkaar gaan en de financiële en juridische kwesties die daarbij komen kijken.

6 april en 26 oktober

Op maandag 6 april en maandag 26 oktober staan onze deskundigen van 18.00 tot 20.00 uur voor je klaar bij Rabobank Oss Bernheze aan de Raadhuislaan 26 in Oss. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Je kan gewoon binnen lopen om kosteloos gebruik te maken van alle aangereikte informatie en adviezen.

Oss Bernheze, 24-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn