Genomineerden Starter van het Kwartaal bekend

Starter van het Kwartaal

Het heeft even stilgelegen in verband met de Corona crisis, maar deze maand vindt er gelukkig weer een verkiezing ‘Rabo Starter van het Kwartaal’ plaats. Deze keer is het een online editie. Uit alle mooie inzendingen met nieuwe initiatieven heeft de jury weer 3 prachtige bedrijven geselecteerd.

Genomineerden

  • Maurits ter Horst en Martijn van Loon met Burgerbar Ome Toon uit Oss. Twee jonge ondernemers die in de Coronatijd de uitdaging wilden aangaan door te schakelen en andere keuzes te maken in de bedrijfsvoering. Een gezellige horecagelegenheid in de Peperstraat met lokaal vergaarde producten, ambachtelijk bereid vlees en ijskoude bieren.
  • John van Krieken met Smarthome Services uit Loosbroek. Een ondernemers waarbij duurzaamheid met stip bovenaan staat. Smarthome Services is bezig om bewoners van zowel nieuwe als bestaande woningen, comfortabel, veilig en duurzaam te laten wonen met een maximum aan gemak en comfort.
  • Ineke Pennings en Rita van de Ven met Wilskracht uit Vinkel. Ineke en Rita vormen de kracht van Wilskracht. Wilskracht is een kleinschalige organisatie die leer-werkplekken biedt aan mensen die ondersteuning wensen en/of een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zij zijn gevestigd in een bijzondere locatie, namelijk de molen De Zwaan in Vinkel.

Eind oktober zullen zij online pitchen voor deze felbegeerde titel.

Wil jij ook kans maken op de titel Starter van het Kwartaal?

En kan jouw bedrijf een PR boost gebruiken? Meld je dan aan via de link

Aanmelden

Oss Bernheze, 7-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn