Rabo ClubSupport 2020

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De échte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. De winst van het mensen samenbrengen, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Rabo ClubSupport volgt de Rabo Clubkas Campagne op, maar behoudt hetzelfde concept: clubs schrijven zich in en onze leden stemmen vervolgens op hun favoriete club. En elke stem is geld waard. Stemmen kan vanaf dit jaar ook via de Rabo Bankieren App!

Planning 2020

Onder voorbehoud van het verdere verloop van de coronacrisis, hieronder de planning voor 2020:

  • 1 september: Start inschrijfperiode clubs en verenigingen
  • Eind september: Einde inschrijfperiode clubs en verenigingen
  • 5 tot en met 25 oktober: Stemperiode
  • 3 november: (virtuele) Finale-avond met bekendmaking uitslag

Alleen leden kunnen stemmen

Alleen leden kunnen stemmen. Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet dat je ook automatisch lid bent. Nog geen lid? Regel het dan op tijd zodat je ook mee kunt stemmen met Rabo ClubSupport! Een lidmaatschap is gratis.

Inschrijving via www.raboclubsupport.nl

Vanaf 1 september kunnen verenigingen en stichtingen die klant zijn van Rabobank Oss Bernheze zich inschrijven voor Rabo ClubSupport. Dit kun je doen met de unieke inschrijfcode die staat in de mail die eind augustus verzonden wordt. Geen mail ontvangen, stuur dan een berichtje naar communicatie.ossbernheze@rabobank.nl.

Oss Bernheze, 17-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn