Rabobank is partner van Keukenbazen 2019

De Keukenbazen Battle is een kookwedstrijd voor kinderen uit groep 7 en 8 die wonen in de gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Uden en Vught. De opdracht voor deze kookwedstrijd is: bedenk en maak een lekker hoofdgerecht met gezonde producten uit je eigen buurt.

Rabobank gunt elke kind de ervaring met een gezonde leefwereld

Rabobank is partner van dit project en gunt elk kind de ervaring met een gezonde leefwereld. Rabobank wil net als ‘Keukenbazen’ kinderen bewust maken van gezonde voeding en ze leren hoe je voedselverspilling tegen kan gaan. Keukenbazen sluit ook nog eens perfect aan bij de missie van de Rabobank: “Growing a better world together”.

Mega Live KookBattle

De kinderen vormen teams van 2 of 3 en sturen hun gerecht in via de website van Keukenbazen. In iedere deelnemende gemeente kiest een chefkok het winnende team. Die winnende teams gaan naar de Mega Live KookBattle op 5 oktober. Daar koken de teams hun gerecht, gecoacht door ‘hun’ chefkok. Een professionele jury beoordeelt alle gerechten. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een feestelijk diner op 9 oktober. De burgemeester van de winnende gemeente wordt SmaakBurgemeester van Nederland.

Inschrijven voor de Mega Live KookBattle kan vanaf nu

Kinderen kunnen zich inschrijven tot en met 22 september 2019.

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven