Rabobank opent op 16 februari nieuw kantoor in Nistelrode

Rabobank agenda's en kalenders 2017

Op vrijdag 16 februari bent u van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening van ons nieuwe kantoor aan de Parkstraat 6 in Nistelrode. Deze vindt plaats om 11 uur en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje komen nemen. Wij ontmoeten u graag. 

Openingstijden verruimd

De fysieke aanwezigheid van de Rabobank is een belangrijke impuls voor de leefbaarheid in Nistelrode. “Door deze centrale plek te kiezen blijven wij dicht bij u en hiermee kunnen we een bijdrage leveren aan de dynamiek in het dorp,” licht Ronald van Hintum, directeur Particulieren en Private Banking toe. De openingstijden van het kantoor zijn verruimd. “Op maandag van 13.00 -  17.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.” 

Pinbox

Met het nieuwe kantoor continueren wij onze dienstverlening bij u in de buurt. Vanaf december kon u al gebruik maken van de pinbox. Deze ‘los staande geld- en sealbagautomaat’ is te vinden op de parkeerplaats aan de Parkstraat. Het kantoor aan het Tramplein is per 16 februari gesloten.

Oss Bernheze, 30-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn