Regioscans Oss en Bernheze

Regioscans Oss en Bernheze

In nauwe samenwerking met RaboResearch en diverse stakeholders hebben we twee omvangrijke sociaal-economische rapporten gepubliceerd: ‘Oss in beeld 2020’ en ‘Bernheze in beeld 2020’. Hierin kunt u lezen hoe Oss en Bernheze het op diverse gebieden doen, zowel voor als na de coronacrisis.

Hoe staan Oss en Bernheze ervoor op sociaal-economisch gebied? Welke (nieuwe) kansen en bedreigingen komen er op ons af? En wat zijn de cijfers en feiten die we nodig hebben om onze regio’s te versterken? Het zijn vragen die we ons als coöperatieve bank geregeld stellen. Wie zijn klanten immers optimaal advies wil geven, moet de feiten kennen.

Maar dat geldt misschien ook wel voor u. Ook voor uw activiteiten zijn de inzichten in deze regioscans wellicht van belang. Daarom stellen we ze graag ter beschikking. U vindt hierin tal van lokale cijfers, inzichten, conclusies en aanbevelingen rond de volgende thema’s:

  • Economie en voedseltransitie
  • Wonen en de woningmarkt
  • Wonen, werken en verblijven
  • Welvaart en welzijn.

Update coronavirus

Het onderzoek is in december 2019 afgerond. De originele conclusies en aanbevelingen zijn dan ook van vóór de coronacrisis. Om toch een compleet beeld te schetsen, hebben de onderzoekers in juni een ‘Update coronacrisis’ geschreven, waardoor de inhoud van het rapport toch in het juiste perspectief staat. Wilt u de Regioscans inzien? Hieronder kunt u ze downloaden.

Oss Bernheze, 16-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn