Reserveren Talentkamer

Op de Talentencampus Oss is onze bank aanwezig met een mooie kleurrijke ruimte bij de ingang van het Business Plaza. Een leerling van het Hooghuis bedacht de naam: Talentkamer. Een ruimte waarin we nieuwe ideeën én talent graag de ruimte geven.

Voor wie is de Talentkamer?

In de Talentkamer krijgen verenigingen, stichtingen, andere (maatschappelijke) initiatieven en doelgroepen de ruimte om nieuwe ideeën tot leven te brengen. Verenigingen die eens in een andere omgeving willen vergaderen voor de jaarlijkse heisessie kunnen er bijvoorbeeld terecht. Of studenten die een samen aan een project werken. Maar de Talentkamer is er ook voor nieuwe initiatieven en samenwerkingen tussen onderwijs en bedrijfsleven. En we gebruiken de ruimte voor het geven van workshops.

Voorwaarden gebruik

  • De ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen.
  • We ondersteunen graag zoveel mogelijk initiatieven, de Talentkamer kan daarom slechts één of enkele keren voor hetzelfde doel worden ingezet.
  • Gebruik van de ruimte moet bijdragen aan een maatschappelijk doel.
  • Koffie en thee zijn voor eigen rekening en te bestellen bij banquetsales@fletcherhoteloss.nl
  • We stellen de Talentkamer gratis beschikbaar maar deel het wel op social media: #talentkamer @RaboOssBernheze @TC_Oss.

Reserveren

Je kunt de Talentkamer reserveren door een mail te sturen naar talentkamer.ossbernheze@rabobank.nl. Vermeld erbij wanneer je de ruimte wilt gebruiken, wat je er gaat doen en met hoeveel personen je komt. Wij nemen dan contact met je op om je te laten weten of de ruimte dan beschikbaar is.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven