Stel je eens voor...

Stel je eens voor…….een uitbreiding van je droombedrijf, een opleiding én baan voor ieder, of je ouders dichtbij huis verzorgen? We willen dichtbij onze klanten bankieren en meehelpen om hun dromen & ambities waar te maken. Drie klanten van onze bank vertellen hun persoonlijke verhaal.

… een uitbreiding van je droombedrijf (Fokke & Lonneke Roeland)

We helpen mensen hun ambities te verwezenlijken. Voor Fokke en Lonneke was dat de uitbreiding van hun brouwerij en restaurant. Door een financiering op maat van de Rabobank kunnen ze nu aan de bouw van hun camping beginnen. Wil jij groeien met je bedrijf en ben je op zoek naar een sparringpartner? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier het verhaal van Fokke & Lonneke

… een opleiding én baan voor ieder (Rick Feldkamp)

We steunen graag mooie en kansrijke initiatieven. Daarom had Rick samen met zijn partners de financiering voor de Winfabriek, die mensen aan een opleiding en een goede baan helpt, ook zo rond. Heb jij een mooi initiatief dat de gemeenschap in ons werkgebied ten goede komt? Kijk dan hier voor de mogelijkheden. 

Bekijk hier het verhaal van Rick

… je ouders dichtbij huis verzorgen (Mark & Nathalie Verstegen)

Bij de Rabobank weten we dat het voor beginnende ondernemers moeilijk is om een hypotheek te krijgen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en zoeken naar een passende oplossing. Zo konden we een lang gekoesterde wens van Mark en Nathalie in vervulling laten gaan: de aankoop van hun ouderlijk huis en de realisatie van een mantelzorgwoning voor hun ouders in de achtertuin. 

Bekijk hier het verhaal van Mark en Nathalie

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven