Verenigingsondersteuning

Verenigingsondersteuner

De coöperatieve Rabobank is al decennialang verbonden met het Nederlandse verenigingsleven. We geloven in hun kracht: verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst. Daarom stelt de coöperatieve Rabobank het verenigingsleven centraal binnen haar sponsorbeleid. In de huidige tijd heeft het verenigingsleven het zwaar. Niet meer bij elkaar komen. Niet meer langs de lijn kijken naar je favoriete sport, niet meer samen zingen of bridgen, niet meer samen gezellig napraten in de kantine. Reden te meer om de handen in elkaar te slaan. 

Samen aan de slag

Als onderdeel van ons vernieuwde sponsorbeleid gaan wij samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA* aan de slag om verenigingen sterker te maken. Daarbij focussen we ons niet alleen op financieel gebied en vrijwilligersinzet, maar ook op intensieve begeleiding aan verenigingen, stichtingen en clubs om verenigingsambities in te vullen. Dit doen wij met onder meer webinars, workshops en 1 op 1 begeleiding.

*) Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Zit je in het bestuur van een vereniging, club of stichting en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van verenigingsondersteuning door de coöperatieve Rabobank? Medio maart organiseren we een inspiratie-avond, waarin we uitleggen hoe het werkt en wat je moet doen om deel te nemen. Op deze site volgt te zijner tijd meer informatie hierover.

Meer achtergrondinformatie over de verenigingsondersteuner vind je hier.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven