Verhuizing kantoor Jurgenshof in Oss

Kantoor Rabobank Oss Bernheze

In navolging op de wijzigingen die vorig jaar doorgevoerd zijn, passen we onze dienstverlening verder aan op de behoefte van onze klanten. Behoefte die meer en meer verschuift naar het gebruik van mobiel en internet voor het regelen van bankzaken. Als gevolg daarvan worden bankkantoren minder bezocht. Dat geldt ook voor onze kantoren.

Wat verandert er precies?

We sluiten ons kantoor in Oss aan het Heschepad 55 definitief en verwelkomen u voortaan graag op ons kantoor aan de Raadhuislaan 26. Beide kantoren zijn op dit moment gesloten in verband met de Corona crisis. Zodra ons kantoor aan de Raadhuislaan 26 weer open mag gaan bent u van harte welkom. Wij volgen hierin de maatregelen van het RIVM.

Onze service aan huis

Het kan zijn dat u persoonlijke ondersteuning nodig hebt en minder mobiel bent om naar één van onze kantoren te komen. In dat geval kunnen onze mobiele adviseurs bij u thuis komen. Zij kunnen u op die manier ondersteunen met uw bankzaken. Ook geven zij tips om financieel misbruik te voorkomen en tegen te gaan. En met de Rabo Geld Express kunnen we zorgen dat er contant geld thuis afgeleverd wordt. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u bellen naar (0412) 45 77 77.

Geld- en stortautomaten

De geld- en stortautomaten blijven in de buurt van waar ze nu zitten in het centrum van Oss. Per half april zal er een speciale kiosk op het Jurgensplein komen waar u geld kunt pinnen en storten. Informatie hierover is tegen die tijd te vinden op Geldmaat.nl.

Oss, 17-2-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn