Waarom als bedrijf wachten met verduurzamen?

Vroeg of laat moet elk bedrijf verduurzamen. Al is het maar omdat consumenten en opdrachtgevers steeds vaker voor milieubewuste bedrijven kiezen. Bovendien komen CO2-heffingen vanuit de overheid met rasse schreden op ons af. Wie deze ontwikkelingen de baas wil zijn, kan er maar beter vroeg bij zijn. Om ondernemers een zetje te geven, hebben Rabobank Oss Bernheze en de Kracht van New Business Oss de handen ineengeslagen. Als bedrijf kun je nu op een laagdrempelige manier de Duurzame Innovatiescan van Power-ED laten uitvoeren.

Duurzame Innovatiescan

De Duurzame Innovatiescan wordt uitgevoerd door Power ED uit Oss. Zij neemt de CO2-footprint, het MVO-beleid en de Sustainable Development Goals (SDG’s) onder de loep. De resultaten bieden je inzicht in hoe je bedrijf ervoor staat en laten zien waar kansen liggen. Ook geven zij advies over subsidies.

Kosten

Normaal gesproken kost de scan 750 euro, maar zowel de Rabobank als de Kracht van New Business Oss neemt een derde voor zijn rekening. Rabobank wil hiermee de impact op de verduurzaming vergroten.

Aanvragen scan

Neem contact op met je accountmanager bij Rabobank oor het aanvragen van de Duurzame Innovatiescan of bel naar 0412-457800.

Zorg dat je klaar bent voor de toekomst!

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven