Webinar Digital Lending Street voor accountants

webinar Digital Lending Street

Speciaal voor accountants en andere financieel tussenpersonen van onze ondernemende klanten.

De wereld van zakelijk financieren verandert snel. Nieuwe wetgeving zoals PSD2 biedt interessante mogelijkheden voor innovatie. Zo ontwikkelde Rabobank de Digital Lending Street, een nieuwe manier voor ondernemers om online een financiering aan te vragen. Hiermee ontvangt de ondernemer een persoonlijk financieringsvoorstel voor aanvragen tot € 1 miljoen.

Uitnodiging

Om u meer uitleg te geven over deze innovatieve manier van financiering aanvragen nodigen wij u van harte uit voor ons webinar op donderdag 21 januari van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit webinar laten we zien hoe u ondernemers ondersteunt tijdens het insturen van een financieringsverzoek via de Digital Lending Street en welke rol de accountmanager van Rabobank hierbij heeft. Natuurlijk is er tevens ruimte voor het stellen van vragen.

Programma:

  • 16.00 uur
    Welkom door Joan Wassink, directievoorzitter Rabobank Altena-Bommelerwaard namens de Rabobanken De Langstraat, 's-Hertogenbosch E.o., Hart van Brabant, Oss Bernheze, Tilburg e.o. en Altena-Bommelerwaard. 
  • 16.10 uur
    Het waarom van DLS door Jaco ter Beek, implementatiemanager DLS Rabobank.
  • 16.20 uur
    Praktische uitleg over DLS, door Leon Vogels, accountmanager MKB Rabobank.
  • 16.40 uur
    Customer Success Centre, toelichting door een accountmanager Bedrijven DLS Rabobank.
  • 16.45 uur
    Gelegenheid tot vragen stellen.

Aanmelden

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden. Een dag voor het webinar ontvangt u een e-mail met een link om deel te nemen.

Oss Bernheze, 6-1-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn