Het Parkstad van de toekomst!

Parkstad

Ieder jaar zoeken we een actueel en relevant thema voor u uit. Dit jaar staat in het teken van 'het Parkstad van de toekomst'. Wij ontvangen u graag in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen voor deze avond die u niet mag missen. Het programma start om 19.30 uur.

Het Parkstad van de toekomst

Vraagt u zich ook weleens af hoe de wereld er over 30 jaar uitziet? Gaan we dan nog wel naar de supermarkt of printen we onze voeding zelf? Twee vragen waarop u dit jaar tijdens de Coöperatieve Ontmoeting zomaar een antwoord kunt verwachten. Momenteel gebeurt er ontzettend veel op het gebied van innovatie en technologie. De veranderende maatschappij neemt deze ontwikkelingen snel op en zal voor veel verandering gaan zorgen. Ook Parkstad zal deze transformatie door gaan maken. Goed voorbereid zijn en weten welke ontwikkelingen er spelen, zijn 'key' voor een positieve blik op de toekomst. Tijdens de Coöperatieve Ontmoeting willen wij u graag een kijkje laten nemen in 'het Parkstad van de toekomst'.

Aanmelden

Meld u nu aan voor de Coöperatieve Ontmoeting, aanmelden kan t/m 20 oktober. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met aanvullende informatie rondom programma en tijdstip.

Aanmelden

Heerlen, 8-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn