Rabo Visie Beleggen

Vrouw geeft uitleg over Rabo Bankieren App

Graag nodigen wij u uit voor de 21e editie van onze 'Rabo Visie Beleggen'. Wij verwelkomen u graag op dinsdag 30 januari 2018 bij de Brigthlands Smart Services Campus, gelegen aan de Smedestraat 2 te Heerlen.

Rabo Visie Beleggen

Na de ontwikkeling van het internet vanaf medio jaren ’90 komt nu de volgende “disruptive technology” in sneltreinvaart aanzetten, de blockchain. Hele industrieën kunnen door robots en blockchain verdwijnen, reden genoeg om alert te blijven op deze ontwikkeling.

Crypto-valuta zoals Bitcoin zijn als voorbeeld blockchain aan een stormachtige (of zelfs hyperige) opmars bezig. Maar weten u en ik wel al genoeg van deze technologie om er met een gerust hart in te investeren?

Wij nemen u op dinsdagavond 30 januari 2018 mee in deze revolutie. Marc Leeuw zal op zijn gebruikelijke wijze ingaan op de gevolgen van economische en technologische ontwikkelingen voor de financiële markten. Daarnaast zal Blockchain en start up kenner van het eerste uur Yanick Dols u op een begrijpelijke wijze introduceren in de complexe wereld van blockchains, start ups en de unieke kansen hierbinnen voor de regio via de Brightlands Smart Services Campus.

Programma

  • 19.00 uur Ontvangst
  • 20.00 uur Opening door Henk Reker, Directievoorzitter (a.i.) Rabobank Parkstad Limburg
  • 20.10 uur: Presentatie 'Terugblik en vooruitblik' door Marc Leeuw, Beleggingsspecialist Rabobank Parkstad Limburg
  • 20.45 uur: Presentatie 'Blockchain' door Yanick Dols, Blockchain en start-up kenner
  • 21.30 uur: Borrel

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? U kunt zich nu aanmelden voor Rabo Visie Beleggen.

Aanmelden

Heerlen, 6-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn