Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Parkstad Limburg. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 11.700 leden in regio Parkstad Limburg. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Parkstad Limburg. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Geniet samen in de Efteling

Kom op 30 en 31 maart 2019 naar de Rabo Klantendagen in de Efteling en geniet van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende parkshows. Als klant van de Rabobank betaal je slechts € 20,- per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Tickets zijn beschikbaar vanaf 8 januari 2019.

Geniet samen in de Efteling, kom naar de Rabo Klantendagen

Bestellen kan via rabobank.nl/dichterbij

De ogen van de meester

'50 jaar Thielen - De ogen van de meester' is t/m 5 mei 2019 te bezoeken in het Limburgs Museum. Voor leden is er op 16 maart een speciaal arrangement: een kopje koffie/thee, een stukje vlaai, een lezing over zijn werk en een bezoek aan de tentoonstelling. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus bestel op tijd.

Bezoek de tentoonstelling 'de ogen van de meester' in het Limburgs Museum.

Boek het arrangement op rabobank.nl/dichterbij

Betalen met je horloge

Betalen met je Garmin- en Fitbit smartwatch? Het enige wat je hoeft te doen is de smartwatch-app op je telefoon te downloaden en daar je Rabo Wereldpas digitaal aan toe te voegen. Kies één keer een 4-cijferige pincode. Deze gebruik je om de betaalfunctie op je horloge te activeren. Wil je betalen? Druk op de knop aan de zijkant van je smartwatch en houd deze bij de betaalautomaat. Betalen werkt alleen als je de pincode op je smartwatch hebt ingevoerd. Bij aankoop van een Garmin Pay horloge krijg je nu korting. Voor een paar horloges heeft Garmin een speciale ledenprijs. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een horloge 50% korting op een Quick Release polsband. Gebruik hiervoor actiecode NL-RABOCB18.

Betalen met je horloge, speciale ledenaanbieding.

Bestellen kan via rabobank.nl/dichterbij

Voel u veilig met de schemerschakelaar

Nooit meer in een donker huis thuiskomen. Deze schemerschakelaar werkt niet op tijd, maar op de schemer. Er gaan drie lampen aan als het donker wordt en uit aan het einde van de  avond. 's Nachts gaat iedere lamp een paar minuten op willekeurig tijdstip aan. Bestel met € 10 korting (nu € 59,95) via www.klantenvoordeelshop.nl/rabobank

www.klantenvoordeelshop.nl/rabobank

Speciale ledenactie van SeniorWeb

Wilt u meer zelf doen online, zoals uw bankzaken regelen? SeniorWeb helpt al twintig jaar lang senioren op weg in de digitale wereld, zodat u zelfstandig de dingen kunt doen die u belangrijk vindt. Rabobank-leden krijgen nu bij een lidmaatschap van € 31 per jaar het boek 'Veilig en vertrouwd online' ter waarde van € 10,50 cadeau. Meer info: seniorweb.nl/rabobank of 030 - 276 99 65

seniorweb.nl/rabobank

Nieuwe Efteling Familiemusical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? U ontvangt € 5 korting op 1e-rangs plaatsen. Van € 21,95 voor € 16,95. Geldig voor voorstellen in de periode van 8-10-2017 t/m 17-12-2017. Reserveren vóór 10-12-2017 via 0416-537777 o.v.v. Rabobank Dichterbij.

Gardena Easycut heggenschaar

Deze ergonomisch vormgegeven 500/55 elektrische heggenschaar heeft een 500 Watt motor en laser gesneden messen van 55mm. Deze werken in tegengestelde richting en dat zorgt voor een schone snit en het snel snoeien van de haag. Met uitgebalanceerde gewichtsverdeling en ErgoGrip. Nu € 76,99 i.p.v. € 99.99. Ga naar www.klantvoordeelshop.nl/rabobank

Bestel nu

Gardena Easycut heggenschaar

Voorstelling 'De Passie Nabij'

Op 10 april kunt u in het Parkstad Limburg Theater genieten van de voorstelling 'De Passie Nabij'. Zandtovenaar Gert van der Vijver en zanger Martin Brand brengen thema's rondom het Paasfeest tot leven met liedjes van o.a. Bløf, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Stef Bos en Liesbeth List. Gebruik kortingscode: 'rabobank2017' en ontvang € 5,00 korting op alle rangen.

Bestel nu

Voorstelling 'De Passie Nabij'

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven