Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Parkstad Limburg. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 11.700 leden in regio Parkstad Limburg. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Parkstad Limburg. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Gezond, lekker en leuk

Je kinderen gezond laten eten en toch gezelligheid aan de eettafel? Ga met het hele gezin mee op reis naar de wereld van piraten en daag je kinderen spelenderwijs uit om gevarieerd te eten met een van de spellen van de Reis van 5. Wat dacht je van groene zeeslangen van druiven? 25% korting op de Kapitein- of de Matroos editie.

Gezond, lekker en leuk

Ga naar dereisvanvijf.nl en gebruik kortingscode 'AVONTUUR'.

50% korting op plus magazine

Plus Magazine brengt elke maand ruim 200 pagina's met betrouwbare en praktische informatie over geldzaken en rechten, gezondheid, mens en samenleving, cultuur, reizen en vrije tijd. maak voordelig kennis en ontvang 2 nummers boordevol informatie voor slechts € 5,-. 

50% korting op plus magazine

Bestellen via

Rabo kunstcollectie: unlocked 3.0

Ter ere van het 35-jarig jubilieum van de Rabo Kunstcollectie zijn er maar liefst drie prachtige boeken gemaakt, die samen het verhaal van de collectie vertellen. Interviews met kunstenaars in hun ateliers onthullen de verhalen achter de kunstwerken én laten zien wat er allemaal bij het verzamelen komt kijken. Daarnaast zijn er natuurlijk heel veel mooie kunstwerken te zien. Dit boek komt niet in de boekhandel, een unieke kans! Kosten voor de drie boeken: € 29,95 excl. € 6,95 verzendkosten. De boeken worden eind november geleverd.

Rabo kunstcollectie: unlocked 3.0

Bestellen via

Voel u veilig met de schemerschakelaar

Nooit meer in een donker huis thuiskomen. Deze schemerschakelaar werkt niet op tijd, maar op de schemer. Er gaan drie lampen aan als het donker wordt en uit aan het einde van de  avond. 's Nachts gaat iedere lamp een paar minuten op willekeurig tijdstip aan. Bestel met € 10 korting (nu € 59,95) via www.klantenvoordeelshop.nl/rabobank

www.klantenvoordeelshop.nl/rabobank

Speciale ledenactie van SeniorWeb

Wilt u meer zelf doen online, zoals uw bankzaken regelen? SeniorWeb helpt al twintig jaar lang senioren op weg in de digitale wereld, zodat u zelfstandig de dingen kunt doen die u belangrijk vindt. Rabobank-leden krijgen nu bij een lidmaatschap van € 31 per jaar het boek 'Veilig en vertrouwd online' ter waarde van € 10,50 cadeau. Meer info: seniorweb.nl/rabobank of 030 - 276 99 65

seniorweb.nl/rabobank

Nieuwe Efteling Familiemusical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? U ontvangt € 5 korting op 1e-rangs plaatsen. Van € 21,95 voor € 16,95. Geldig voor voorstellen in de periode van 8-10-2017 t/m 17-12-2017. Reserveren vóór 10-12-2017 via 0416-537777 o.v.v. Rabobank Dichterbij.

Gardena Easycut heggenschaar

Deze ergonomisch vormgegeven 500/55 elektrische heggenschaar heeft een 500 Watt motor en laser gesneden messen van 55mm. Deze werken in tegengestelde richting en dat zorgt voor een schone snit en het snel snoeien van de haag. Met uitgebalanceerde gewichtsverdeling en ErgoGrip. Nu € 76,99 i.p.v. € 99.99. Ga naar www.klantvoordeelshop.nl/rabobank

Bestel nu

Gardena Easycut heggenschaar

Voorstelling 'De Passie Nabij'

Op 10 april kunt u in het Parkstad Limburg Theater genieten van de voorstelling 'De Passie Nabij'. Zandtovenaar Gert van der Vijver en zanger Martin Brand brengen thema's rondom het Paasfeest tot leven met liedjes van o.a. Bløf, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Stef Bos en Liesbeth List. Gebruik kortingscode: 'rabobank2017' en ontvang € 5,00 korting op alle rangen.

Bestel nu

Voorstelling 'De Passie Nabij'

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven