Volg ons op Samen Parkstad!

Volg Samen Parkstad

Samen Parkstad, dat is waar wij als coöperatieve bank in geloven. Samen maken we elkaar sterker, zowel maatschappelijk als economisch. Onze missie ‘Wij zijn er om u en Parkstad duurzaam sterker te maken, in goede en slechte tijden’ passen wij op alle mogelijke manieren toe. Maatschappelijke initiatieven worden door de gehele bank gedragen waar onze medewerkers dit zelfs vertalen naar hun eigen privé leven. Dit toont onze betrokkenheid maar ook het ware gezicht van Rabobank Parkstad Limburg. Een coöperatieve bank die midden in de samenleving staat en die een fundamentele bijdrage levert aan het verbeteren en versterken van onze regio.

Samen Parkstad

Wij nemen u en de inwoners van Parkstad mee door de wereld van onze coöperatie. Wij laten u onder andere mee kijken hoe de Rabobank Parkstad duurzaam sterker maakt. Verhalen van onze medewerkers, verhalen over onze maatschappelijke initiatieven. Kortom, alles waar wij ons als Rabobank Parkstad Limburg zichtbaar hard voor maken.

Volg ons!

Om onze campagne ‘Samen Parkstad’ extra krachtig bij te zetten hebben wij iedereen die Parkstad een warm hard toedraagt nodig. Vandaar dat het belangrijk is dat wij zichtbaar aanwezig zijn en onze Coöperatie voor iedereen toegankelijk maken. Dit gaan wij uiteraard realiseren door initiatieven in de regio te ondersteunen, maar ook door meer over ons te communiceren. Wij willen graag dat u onze Coöperatie beter leert kennen en dat maatschappelijke projecten een podium krijgen. 

Op de Facebook en Instagrampagina 'Samen Parkstad" nemen wij u mee door de wereld van onze coöperatie. We delen verhalen over projecten en initiatieven die onze regio duurzaam versterken. 

Volg ons via Facebook en Instagram

Heerlen, 23-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn