Je bankzaken regelen. Vanaf de bank, met de bank

Met mobiele adviseurs die je thuis helpen je bankzaken te regelen, hypotheekadvies aan huis of via een videogesprek én met de Rabo Bankieren App maken we je het zo makkelijk mogelijk om je bankzaken te regelen. Thuis, aan de Maas of naast het voetbalveld.

Financieel advies via een videogesprek

Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om een financieel adviseur te spreken. Je kunt namelijk financieel advies krijgen via een videogesprek. Dat is online een gesprek voeren via je computer, laptop, tablet of smartphone. Gewoon thuis vanaf je bank of waar je ook bent. Wil je meer weten over hoe een videogesprek in zijn werk gaat? Klik dan hier. Meteen een afspraak plannen voor een videogesprek? Dat kan online of telefonisch via 0475 518 518

Check hier hoe een videogesprek werkt en plan het meteen in!

Hypotheekadvies aan huis

Niet de deur uit voor een hypotheekadvies en voorkeur voor een persoonlijk gesprek? Ook dat kan! Een van onze hypotheekadviseurs bespreekt graag je woonwensen bij jou op de bank. Bel voor een afspraak aan huis met 0475 518 518.

Mobiele adviseur

Ben je even niet in staat om zelf naar een kantoor te komen, dán komt een van onze mobiele adviseurs graag naar je toe. Zij helpen je dan thuis bij zaken die niet via internet of telefoon kunnen worden afgehandeld. Bel gerust met 0475 518 518 voor een afspraak.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven