Nieuw platform Rabo & Co en ledenmagazine Rabo & Co uitgave eind maart 2020

Ledenmagazine en nieuw platform Rabo & Co

Op onze website hebben we een Rabo & Co pagina ingericht. Daar draait het om de bijzondere verhalen van mensen die de handen ineen slaan om samen te gaan helpen waar het nu het hardst nodig is.

Bekijk het platform Rabo & Co

Ledenmagazine Rabo & Co: uitgave eind maart

Leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal hebben eind maart het nieuwe Rabo & Co magazine ontvangen. Het productie en distributieproces was al in gang gezet op het moment dat de crisis in volle omvang uitbrak. We vragen daarom uw begrip als de inhoud niet meer helemaal aansluit bij de actualiteit. Daar staat tegenover dat het thema van dit nummer ‘voeding’ is; en het belang van toegang tot voldoende gezonde voeding is de afgelopen periode alleen maar duidelijker geworden.

De verschijning van het hierop volgende magazine en de start van de ClubSupport campagne hebben we uitgesteld tot na de zomer. In de tussentijd zullen we onze ledencommunicatie primair via digitale kanalen laten verlopen om de actualiteit en relevantie te waarborgen.

Ledenaanbiedingen Rabo & Co magazine editie maart 2020

  • De aanbieding van de Busjop en Mr&Mrs blijft geldig tot twee maanden na de datum dat de horecagelegenheden weer open gaan
  • Houd de website van Toverland in de gaten of de Rabobank Klantendagen in Toverland doorgang gaan vinden 

Peel, Maas en Leudal, 1-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn