Onze mobiele adviseurs komen naar u toe

Bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen voor het regelen van bankzaken vanwege bijvoorbeeld uw fysieke gesteldheid? Geen probleem! Onder het motto ‘dichtbij’ komen onze mobiele adviseurs Marie-Louise Laveaux en Marion Donders bij u thuis. 

Hulp bij u thuis!

Marie-Louise en Marion helpen u graag verder met onder andere het doornemen van uw bankzaken, volmachten opstellen, wijzigingen aanbrengen in overeenkomsten, hulp bij internetbankieren, hulp bij zelfstandig bankieren en het activeren van bankpasjes. Zij zijn 5 dagen per week op pad om u thuis bij dit soort zaken te ondersteunen. In overleg zijn ook afspraken buiten kantooruren mogelijk.

Afspraak maken

U kunt zelf een afspraak maken met één van onze adviseurs. Geef hierbij aan wat uw behoeften zijn, welke bankzaken u graag zou willen bespreken en welk dagdeel u het beste uitkomt. Zo kunnen Marie-Louise en Marion u thuis zo goed mogelijk helpen. Dus heeft u een vraag waar u normaal gesproken de bank voor zou bezoeken en lukt het (om welke reden dan ook) niet om dat te doen? Dan kunt u Marie-Louise en Marion appen, bellen of mailen voor een afspraak. Zo hoeft u de deur niet meer uit!

Contactgegevens

Adviseur Marie-Louise Laveaux-Lalieu
marie-louise.laveaux@rabobank.nl
(06) 29 49 10 74

Adviseur Marion Donders-Caris
marion.donders@rabobank.nl
(06) 19 29 42 60

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven