Leden denken mee

De Rabobank is een bank voor en door klanten. Als klant kun je ook kosteloos lid worden van Rabobank Peel, Maas en Leudal. Waarom je dat zou doen? Omdat het leuk en zinvol is. Voor jezelf én voor anderen.

Geld voor jouw favoriete vereniging

Met Rabo ClubSupport kun je als Rabobanklid de kas spekken van je favoriete vereniging. Want leden krijgen stemmen om te verdelen over enkele verenigingen en iedere stem vertegenwoordigt een bedrag. Zo heb je direct invloed op welke vereniging een bijdrage ontvangt en hoe groot deze is. Ieder jaar is er de mogelijkheid om je favoriete vereniging een handje te helpen. Zo leveren we samen een bijdrage aan het maatschappelijk leven en welzijn in onze regio.

Lees meer over Rabo ClubSupport

Kennis, invloed en voordelen

Als Rabobanklid word je regelmatig geïnformeerd over en geïnspireerd door verhalen van mensen uit deze regio. Ook zijn er aanbiedingen exclusief voor Rabobank leden. Bovendien kun je als lid invloed uitoefenen op hoe we als Rabobank onze rol vervullen. Dat kan als lid van de ledenraad, 30 leden die periodiek met ons als bank meedenken over onze dienstverlening en maatschappelijke agenda.

De ledenraad van Rabobank Peel, Maas en Leudal vertegenwoordigt onze leden uit de regio Leudal, Maasgouw en Peel en Maas. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Het Rabobank-lidmaatschap; jouw bijdrage aan een vitale leefomgeving

Onze coöperatieve gedachte gaat terug tot in de negentiende eeuw maar is springlevend. Samen kunnen we de regio, Nederland en de wereld een stukje mooier maken. Word snel lid en doe mee!

Ledenmagazine Rabo & Co

Als lid ontvang je ons ledenmagazine Rabo&Co. Een magazine met de focus op jouw leefomgeving. Hierin vind je:

  • verhalen over lokale en maatschappelijke projecten die Rabobank steunt
  • interviews en verhalen waarin ondernemers, klanten en leden ons meenemen in de keuzes die zij dagelijks maken. Voor zichzelf én de maatschappij
  • lokale en landelijke aanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur