Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook kosteloos lid worden van Rabobank Peel, Maas en Leudal. Waarom u dat zou doen? Omdat het leuk en zinvol is. Voor u zelf én voor anderen.

Geld voor uw favoriete vereniging

Met Rabo ClubSupport (voorheen de Clubkas Campagne) kun je als Rabobanklid de kas spekken van je favoriete vereniging. Want leden krijgen stemmen om te verdelen over enkele verenigingen en iedere stem vertegenwoordigt een bedrag. Zo heb je direct invloed op welke vereniging een bijdrage ontvangt en hoe groot deze is. In september / oktober dit jaar is er weer de mogelijkheid om je favoriete vereniging een handje te helpen. Zo leveren we samen een bijdrage aan het maatschappelijk leven en welzijn in deze regio.

Kennis, invloed en voordelen

Als Rabobanklid word je regelmatig geïnformeerd over en geïnspireerd door verhalen van mensen uit deze regio. Ook zijn er aanbiedingen exclusief voor Rabobank leden. Bovendien kun je als lid invloed uitoefenen op hoe we als Rabobank onze rol vervullen. Dat kan als lid van de ledenraad, 30 leden die periodiek met ons als bank meedenken over onze dienstverlening en maatschappelijke agenda.

Het Rabobank-lidmaatschap; uw bijdrage aan een vitale leefomgeving

Onze coöperatieve gedachte gaat terug tot in de negentiende eeuw maar is springlevend. Samen kunnen we de regio, Nederland en de wereld een stukje mooier maken. Word snel lid en doe mee!

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Peel, Maas en Leudal vertegenwoordigt de ruim 23.200 leden in de regio Peel, Maas en Leudal. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Peel, Maas en Leudal. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven