Vestigingen en automaten

Gebruik onderstaande tabel om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken

Aangepaste openingstijden wegens coronavirus

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan hebben kantoren aangepaste openingstijden.

Onze vestiging in Heythuysen {Sint antoniusstraat 40] is van 09.00 uur to 17.00 uur geopend. Onze vestiging in Panningen [John F. Kennedylaan 95] hanteert gewijzigde openingstijden. Zij zijn geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Buiten deze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via 0475 518 518.

Een afspraak wanneer het u uitkomt

Voor een afspraak over uitgebreidere bankzaken, zoals het afhandelen van een nalatenschap, beleggen of hypotheken staan onze adviseurs zes dagen per week voor u klaar. Ook in de avonduren en op zaterdag. Voor het maken van een afspraak met een adviseur van Rabobank Peel, Maas en Leudal belt u naar (0475) 51 85 18.

Mobiele adviseur

Als het nodig is, komen onze mobiele adviseurs, Marie-Louise Laveaux en Marion Donders, graag bij u langs om u thuis te helpen met uw bankzaken. Deze gratis service is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, ouderdom of een lichamelijke beperking. Marie-Louise en Marion helpen bij zaken die niet telefonisch of via internet afgehandeld kunnen worden. Bijvoorbeeld het regelen van een volmacht of uitleg over het online regelen van uw bankzaken. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten.

U kunt telefonisch een afspraak met een mobiele adviseur maken via (0475) 51 85 18.

Marion Donders

Automaten

Vestigingen en openingstijden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven