Wordt jouw kindje Baby van de maand?

Grote sterren beginnen klein. Wordt jouw kindje Baby van de maand?

Ben je net vader of moeder geworden of verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Hopelijk geniet je met volle teugen van de kraamtijd. Stuur ons de mooiste foto van je kindje en misschien wint hij of zij €50,- en de ingezonden foto op canvas!

Stuur ons de mooiste foto en maak kans

Je hebt ongetwijfeld al heel wat foto’s van je baby gemaakt. Stuur de mooiste, zelfgemaakte foto naar ons toe en maak kans op een Rabobank spaarrekening voor je baby met een bedrag van €50,- en de door jou ingezonden foto op canvasdoek (40 x 40 cm). Stuur de foto van minimaal 3 MB via onderstaande knop naar ons toe en vermeld daarbij ook de geboortedatum van je kindje, de NAW-gegevens en je telefoonnummer.

Baby van de maand

Elke maand kiezen onze medewerkers de baby van de maand. Aan het begin van de maand na het moment van je inzending, hoor jij of jouw kindje Baby van de maand geworden is. Zend je de foto bijvoorbeeld in november in? Dan hoor je begin december of jouw baby gewonnen heeft. 

Voldoe je aan de voorwaarden?

  • Als ouder/verzorger van je pasgeboren kindje kun je deelnemen aan de actie door een foto van minimaal 3 MB te mailen naar particulieren.peelnoord@rabobank.nl.
  • Je bent als ouder/verzorger klant bij Rabobank Peel Noord.
  • Jouw kindje is niet langer van drie maanden voor inzending geboren.
  • Je mag maximaal één inzending per kindje doen.
  • Je geeft toestemming voor het gebruik van de foto in de lokale media, het ledenmagazine Dichterbij en op de website van Rabobank Peel Noord.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven