Samen bereik je meer dan alleen. Met de Rabobank Clubkas Campagne en het Coöperatiefonds dragen we bij aan het mooier, sterker en leefbaarder maken van de regio Peel Noord.

Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Peel Noord kunnen meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van onze bank mogen in 2019 online hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen en zo een geldbedrag verdelen. De stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze club krijgt. De inschrijving voor de Rabobank Clubkas Campagne 2019 start in het eerste kwartaal van dat jaar.

Lees hier de veelgestelde vragen

Terugblik 2018

Tussen 18 en 20 mei 2018 maakten we tijdens de uitreikingen van de Rabobank Clubkas Campagne de uitslag bekend. Benieuwd naar het bedrag en het aantal stemmen per deelnemende club? Bekijk de uitslag hieronder.

Bekijk de impressiefilm van onze Rabo Clubkas Campagne 2017

Kuppens

Coöperatiefonds

Rabobank Peel Noord is een maatschappelijk betrokken bank. Een deel van onze winst geven we daarom terug aan de lokale samenleving. Dat doen we onder andere via ons Coöperatiefonds. Met dit fonds ondersteunen we initiatieven die zichtbaar bijdragen aan het leefklimaat in ons werkgebied en die zo de lokale gemeenschap versterken en verbeteren.

Alleen organisaties in de vorm van een vereniging of een stichting kunnen een initiatief bij het Coöperatiefonds indienen. Deze initiatieven dragen zichtbaar bij aan het leefklimaat in ons werkgebied. Er kan een bijdrage van € 100 tot maximaal € 10.000 worden gevraagd.

Het rendement voor de samenleving is het belangrijkste uitgangspunt van het Coöperatiefonds. De samenleving wordt er primair beter van. Bij het Coöperatiefonds gaat het dus niet om sponsoring waarbij prestaties en tegenprestaties contractueel worden vastgelegd. Wel wordt de aanvrager gevraagd om publiciteit te genereren over de steun en betrokkenheid van de Rabobank, maar dit is niet het primaire doel.

Vergader- en aanleverdata 2019

De ledenraad van Rabobank Peel Noord is dicht betrokken bij het Coöperatiefonds. Een commissie, bestaande uit leden van de ledenraad, beoordeelt vier keer per jaar of initiatieven een bijdrage uit het fonds krijgen. Zij maken hun eigen afweging op basis van de criteria van het fonds, het beschikbare budget en inhoud van andere aanvragen.

Vergaderdata: Aanvraag insturen vóór:
April 2019 1 maart 2019
Juli 2019 1 juni 2019

Voorwaarden

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven