Duurzaam Wonen

De vraag is niet óf we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Rabobank wil duurzaam wonen daarom bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we onder meer via steeds meer gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs bij onze lokale banken.

Verduurzamen van je woning in 1 minuut

Anouk van Beek is net als haar collega's gecertificeerd duurzaamheidsadviseur bij Rabobank Peelland Zuid. Zij legt in één minuut uit wat Rabobank voor jou kan betekenen.

Rabobank Peelland Zuid - Duurzaam verbouwen

Pak je duurzame woonkans

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten.

Pak je kans

Op dinsdag 27 oktober 2020 organiseerden de Rabobanken uit Oost-Brabant een webinar met betrekking tot Duurzaam Verbouwen. Tijdens dit webinar werd er informatie gedeeld omtrent duurzaam verbouwen, handige tips en voorbeelden van energiebesparende maatregelen. Ook vertelden onze duurzaamheidsadviseurs welke financieringsoplossingen er zijn.

Heb je het webinar gemist? Kijk hem dan hier terug.

Webinar Duurzaam Verbouwen terugkijken

Houd er rekening mee dat het webinar bekeken kan worden via een speciaal platform. Hiervoor moet eerst een persoonlijk profiel met inloggegevens aangemaakt worden. Dit platform is enkel beschikbaar in het Engels, het webinar wordt echter in het Nederlands gegeven.

Rabo Samen Online voor Hypotheken

Je hypotheek online regelen? Dat kan! Met Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek online, samen met een hypotheekadviseur van Rabobank. Zo kun je de hypotheek vinden die bij jou past, maar dan zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Ook handig als je bijvoorbeeld de hypotheek wilt verhogen om je huis te verduurzamen.

Bekijk hoe het werkt

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur