11de editie Rabo Clubkas Campagne maakt nog meer lokale clubs blij en stelt € 275.000 beschikbaar!

Clubkas Campagne

477 clubs namen deel aan de 11de editie van de Clubkas Campagne van Rabobank Peelland Zuid. De bank stelde dit jaar maar liefst € 275.000 beschikbaar en verruimde haar voorwaarden zodat nog meer clubs deel konden nemen. Tijdens een feestelijke Roadshow door de dorpen krijgen de deelnemende clubs de bijbehorende cheque overhandigt. 

Veel stemmen

15.445 leden (64%) brachten vijf unieke stemmen uit. Directievoorzitter Jan van Dijk noemde ook deze editie weer succesvol maar zou natuurlijk het liefst zien dat 100% van haar leden gaat stemmen en zo nog meer clubdromen gerealiseerd kunnen worden. Door te stemmen kan ieder lid van de bank een aandeel hebben in de versterking van het lokale verenigingsleven en van de samenleving in onze mooie Peelregio.

Roadshows

De roadshows door de dorpen waren kleine feestjes op zich. Op twaalf locaties reikten medewerkers van de Rabobank de cheques uit. Clubs mochten zich tijdens de uitreiking presenteren, wat leidde tot leuke en verrassende optredens. Daarnaast was er ruimte voor de clubs om elkaar en de medewerkers van de Rabobank te ontmoeten. Daar werden alweer de eerste plannen gesmeed voor volgend jaar, dus… wordt vervolgd!

Van de roadshow maakten we een leuk filmpje. Bekijk onderstaande video om te zien hoe gezellig het was!

Aftermovie Clubkas Campagne Roadshow 2018

De uitslag

Benieuwd naar de volledige uitslag. Kijk hieronder voor een overzicht met de bedragen die de deelnemende clubs in ontvangst mochten nemen.

Volledige uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018 (PDF)

Peelland Zuid, 16-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn