Lokale ondernemers en GreenHome slaan handen ineen voor verduurzamen woningmarkt

Zonnepanelen

Onlangs is in Peelland Zuid een succesvolle invulling gegeven aan de samenwerking tussen Rabobank, GreenHome en lokale duurzame vakspecialisten. Deze partijen slaan de handen ineen om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt in onze regio. 

Een lagere energierekening, meer comfort en een woning die in waarde stijgt. Een duurzaam huis biedt huiseigenaren veel voordelen, maar ze ervaren de weg naar zonnepanelen en extra isolatie vaak als lang en ingewikkeld. Rabobank is daarom een samenwerking gestart met het online platform GreenHome. Zij vergemakkelijken het proces voor de huiseigenaar en helpen bij het vinden van de beste lokale vakspecialisten voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Duurzaam vakspecialist

Tijdens de bijeenkomst kregen lokale ondernemers uit de regio van Peelland Zuid informatie over de samenwerking met GreenHome en de voordelen die dit biedt. Huiseigenaren oriënteren zich gemakkelijk via GreenHome op de beste energiebesparende maatregelen. Voortaan vragen ze eenvoudig een offerte op bij lokale vakspecialisten, die op kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden zijn gerangschikt.  Wilt u zich aanmelden als duurzaam vakspecialist? Ga dan naar de website of neem contact op met uw accountmanager of bel met 088-525 41 00 (lokaal tarief).

Bekijk de mogelijkheden voor je bedrijf

Gratis HuisScan

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning? Doe dan de gratis HuisScan en zie direct wat u kunt besparen.

Doe hier de gratis HuisScan

Peelland Zuid, 6-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn