Stemuitslag Rabo ClubSupport bekend

Stemuitslag Rabo ClubSupport 10 november bekend

Leden van Rabobank Peelland Zuid stemde in oktober massaal op hun favoriete clubs tijdens Rabo ClubSupport om een totaalbedrag van € 275.000 te verdelen.

Met Rabo ClubSupport deelt Rabobank haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning met stichtingen en verenigingen uit jouw omgeving. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Elke vereniging of stichting met een maatschappelijk doel die klant is bij de Rabobank, kan jaarlijks via Rabo ClubSupport meedingen naar een financiële bijdrage voor het realiseren van een specifiek bestedingsdoel. Het is vervolgens aan de leden van de bank om te bepalen naar wie het geld gaat; zij stemmen op hun favoriete clubs. 

475 lokale winnaars winnaars

Ruim tienduizend leden brachten vijf unieke stemmen uit die zij konden verdelen onder de 475 deelnemende clubs. In tegenstelling tot andere jaren werden de cheques deze keer niet uitgereikt via een heuse roadshow door het werkgebied maar ontvingen de deelnemende clubs per mail een persoonlijke videoboodschap waarin het gewonnen bedrag kenbaar werd gemaakt.

Ben jij ook benieuwd naar de bedragen welke de clubs hebben ontvangen?

Je bekijkt de volledige uitslag hier

Asten, 4-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn