Wij zijn op zoek naar een ondernemende en energieke Commissaris

Rabo Meet & Grow

Rabobank Peelland Zuid is een bank die verbindt. Samen bereik je meer dan alleen, dat willen we in het werkgebied uitdragen. Wij versterken onze leefomgeving door verbindingen te leggen, en onze klanten toegang te geven tot financiële diensten, kennis en ons netwerk. Daarnaast geven we betekenis aan onze coöperatieve grondhouding en vinden we het belangrijk een rol te spelen in het realiseren van duurzame ontwikkelingen. Onze regionale missie is ‘U en de Peel duurzaam sterker maken. Wij hebben slechts drie doelen; blije klanten, energieke medewerkers en financieel gezond blijven.

Vacature

De Raad van Commissarissen zoekt een commissaris die midden in de samenleving staat en woonachtig is in ons werkgebied, Asten, Deurne, Mierlo of Someren. De geschikte kandidaat is een ondernemer of zeer ondernemend persoon. Iemand die zich betrokken voelt bij de Rabobank, goed bekend met en actief betrokken is bij de lokale gemeenschap. Deze kandidaat denkt ‘out-of-the-box’, denkt met directie mee, daagt directie uit en spiegelt hen. Een onafhankelijk optreden met een positief-kritische en pro actieve grondhouding is een must. Op basis van de huidige bezetting wordt een commissaris met ervaring op het gebied van ICT en Innovatie gevraagd.

Bekijk hier de vlog van onze voorzitter over deze vacature.

De procedure

Indien je interesse hebt, ontvangen wij graag een motivatiebrief en cv. Deze kun je tot en met vrijdag 19 januari 2018 sturen naar: Directie.peellandzuid@rabobank.nl ter attentie van Ankie Wijnen-Pronk, voorzitter van de Raad van Commissarissen.
Met vragen over de selectieprocedure of voor een uitgebreide profielschets kun je terecht bij Malou Lauwerijssen- Stals, HR adviseur (06) 23 22 74 63. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ankie Wijnen- Pronk, voorzitter raad van commissarissen via (06)10 18 47 18 of met Jan van Dijk, directievoorzitter  via (0493) 393 490.

Rabobank Peelland Zuid, 29-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn