Wonen met gemak, comfortabel blijven wonen in uw eigen huis!

Wonen met gemak comfortabel blijven wonen

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. Wonen met Gemak voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis. Daarnaast kan iedereen bij Wonen met Gemak terecht voor persoonlijk advies en praktische hulp op het gebied van geschikt wonen. Rabobank Peelland Zuid is trotse partner van dit unieke seniorenproject. En ziet dit als een van de projecten waarmee zij, samen met haar partners, de Peel duurzaam sterker maakt. 

Wilt u weten hoe comfortabel, veilig en geschikt uw woning is?

Een woonadviseur van Wonen met Gemak komt bij u op bezoek en voert samen met u de Woonscan uit. U weet dan precies wat u nog aan uw huis kunt verbeteren om nu én straks onbezorgd te kunnen wonen. Zij bespreken ook met u hoe u dat aan kunt pakken en hoe zij u daarbij kan helpen. U krijgt niet alleen deskundig advies, maar ook een verslag waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen en waarin allerlei tips en voorbeelden staan. De Woonscan wordt in Deurne gesubsidieerd door de gemeente, deze is voor inwoners van Deurne gratis.

Wonen met Gemak Deurne is een samenwerkingsverband tussen de gemeente, de Rabobank, de KBO Kring, de corporatie Bergopwaarts en de LEVgroep Deurne. De uitvoering vindt plaats door vrijwilligers van de KBO Kring Deurne, ondersteund door de projectleider van de LEVgroep, Lianne Grubben.

Contact met het servicepunt Wonen met Gemak

Meer informatie over ‘Wonen met Gemak’ Deurne is te vinden op de website. Daar staan ook de contactgegevens van het Servicepunt en specifieke data van de bijeenkomsten die in 2016 en 2017 worden gehouden op diverse locaties in Deurne.

Bekijk hier de website

Deurne, 10-11-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn