Zon-op-dak: inschrijven SDE-subsidie voor zakelijk vastgoed

Zon op dak

De Rabobank ondersteunt als bankier van de energietransitie ook haar zakelijke klanten bij het verduurzamen van hun vastgoed, onder andere door het stimuleren en financieren van zonnepanelen. Dit doen we via onze samenwerking met Stichting Energieke Regio, die onafhankelijk advies verstrekt.

Onafhankelijk advies zonnepanelen

Graag brengen wij de service MijnZonadvies van Energieke Regio onder jouw aandacht: het laten onderzoeken of zonnepanelen aantrekkelijk zijn en de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Inschrijven SDE-subsidie op 24 november van start

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft € 5 miljard SDE-subsidie beschikbaar en de inschrijvingsronde voor het najaar van 2020 gaat van start op 24 november. Bij deze subsidie geldt ‘op=op’, dus is het zaak om er snel bij te zijn!

Vrijblijvende verkenning zonnepanelen

Als klant van de Rabobank bieden we je nu kosteloos een eerste vrijblijvende verkenning aan ter waarde van € 150,-. Je krijgt na aanmelding bij MijnZonadvies van Energieke Regio een uitgebreide factsheet met op maat gemaakte uitleg over de (on)mogelijkheden en financieringsopties. Als je besluit verdere stappen te ondernemen, kan Energieke Regio een offerte voor een uitgebreider zonnepanelenadvies opstellen en/of de subsidie voor je aanvragen. De kosten voor dit vervolg zijn voor eigen rekening. Belangrijk om te weten: deelname aan deze actie verplicht je tot niets! Wil je weten of zonnepanelen voor jouw onderneming interessant zijn, ga naar https://mijnzonadvies.energiekeregio.nl/rabobank. Aanvragen t/m 10 november ontvangen gegarandeerd een factsheet en hierdoor kan tijdig de SDE-subsidie worden aangevraagd. Meld je bij voorkeur zo snel mogelijk aan.

Meer informatie

6-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn