Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Heerlijke lunch ‘to go’ bij De Stadsherberg

Op 5 minuten loopafstand van het centrum van Franeker zit Hotel & Restaurant De Stadsherberg. Ze zijn inmiddels alweer een tijdje open en hebben een nieuwe kaart! Op vertoon van deze bon krijgen Rabobankleden 15% korting op een lunch ‘to go’ naar keuze. 

Geldig tot en met 31 augustus

Meer informatie

Iepenloftspul Jorwert

Als lid van Rabobank kun je met korting naar één van de speciale Rabo-leden avonden van het Iepenloftspul Jorwert. Deze voorstellingen zijn op 7 en 8 september. Gebruik de kortingscode RA240821 op de website. Je betaalt dan € 18,50 in plaats van € 24,50. De verkoop van deze Rabo-kaarten start op 1 juli 2021. Het aantal kaarten is beperkt en vol = vol.

Meer informatie

Kaasschaaf cadeau bij Homminga's fijne winkeltje

Homminga's fijne winkeltje bestaat 90 jaar! Voor dit jubileum hebben zij samen met kaasleverancier Vandersterre Holland B.V. een speciale kaas ontwikkeld. De korst is gewassen met karamel wat zorgt voor de mooie diepbruine kleur en de karakteristieke smaak. Bij aankoop van een jubileumkaas krijg je een kaasschaaf cadeau. Op = op.

Meer informatie

Scharrelbox & E-Chopper bij Pieter Poot

Op vertoon van de bon uit magazine Rabo &Co krijg je € 4,50 korting op de huur van een E-Chopper (2 uren) met een Scharrelbox To Go (van €44,50 voor € 40,-). De Scharrelbox To Go bestaat uit een Pieter Poot tas, koffie met muffin, flesje water, eierdoosje met lekkers en na afloop een (take away) Pieter Poot Burger. Bij de E-Chopper krijg je een kaart met de mooiste Pieter Poot Routes! Je kan reserveren door te mailen naar reserveringen@pieterpoot.nl. Geldig in juli en augustus. Vol = vol.

Meer informatie

Korting entree bij Open Stal Oldeberkoop

"Op vertoon van de bon uit het magazine Rabo &Co ontvangen leden van Rabobank 1,50 euro korting op de entree. Open Stal viert het 50 jarig bestaan. Bezoek de verrassende exposities in en rond het dorp. De expositieruimtes zijn in het dorp en in de bossen rondom het pitoreske plaatsje. De route is wandelend of op de fiets te volgen. "

Je eigen Jopie thuis

Stel je eigen Jopie samen! Zoek één van de tientallen schilderijen, tekeningen of ander werk naar keuze uit in de webshop, kies het materiaal, het formaat, de lijst en je bestelling wordt keurig, professioneel verpakt, thuisbezorgd. Rabobank leden krijgen bij hun aankoop 1 gratis entreeticket voor het Jopie Huisman Museum in Workum. Museumjaarkaarthouders kunnen kiezen voor een set ansichtkaarten. Knip deze bon uit en laat uw aankoopfactuur zien bij de kassa. Geldig: 1 maart t/m 31 december 2021

Meer informatie

Met korting naar Camping Terpstra op Terschelling

Een zomervakantie voor jou en jouw vrienden op Terschelling regelen? Camping Terpstra is dé jongerencamping bij uitstek. De camping is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland op korte afstand van het strand. Leden van Rabobank ontvangen 5% korting op de huurprijs van een tent voor maximaal één week. Vermeld bij het (telefonisch) boeken ‘Rabo Terpstra Actie’ en laat bij aankomst je Rabobank betaalpas zien.

Boeken kan telefonisch of via de site van Camping Terpstra. De actie is geldig voor boekingen tussen 1 juli en 31 augustus 2021.

Meer informatie

Rotterzwam, oesterzwammen kweken

Wist je dat paddenstoelen uitstekend groeien op koffiedik? Daarom heeft Rotterzwam de Rotterzwam Growkit ontwikkeld, zodat jij voortaan heerlijke oesterzwammen kunt kweken op je eigen koffiedik. Gewoon op je aanrecht. Word jij ook een #aanrecht-agrariër? Ontvang 15% korting op de Rotterzwam Growkit.

Meer informatie

Rabo Fietsroute

Kunst, cultuur en rust. Met de Rabobank Fietsroute (circa 36 km) fiets je door Nationaal Park de Alde Feanen naar het centrum van Drachten. Hier is een bezoek aan Museum Dr88888 een aanrader. Halverwege de prachtige fietstocht kan nabij knooppunt 38 neergestreken worden op het terras aan het water van Restaurant PuurPrince van hotel Princenhof. Geniet met de bon uit de Rabo &Co van een gratis tweede kopje koffie of thee. Maximaal vier personen per bon, geldig t/m 31-08-2021.

De Rabobank knooppuntenroute vind je op www.np-aldefeanen.nl/ontdekken/routes

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur