Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Electro World Lienden en Tiel: cadeaupakket gratis bij aankoop Jura Koffieautomaat

Wil jij tijdens het thuiswerken ook genieten van lekkere koffie? Denk dan eens aan een Jura koffieautomaat. Met 1 druk op de knop krijg je de lekkerste koffie. Op vertoon van deze bon ontvang je bij aanschaf van een Jura koffiemachine een Jura cadeaupakket gratis. Bezoek Electro World in Lienden, Dorpsstrraat 1A of in Tiel, Santwyckse Poort 9* of bel (0344) 60 12 78. Werkt er iets niet goed? Dan komt de reparatiedienst bij je thuis, in en buiten de garantieperiode. * Afhankelijk van coronamaatregelen.

Tweede maaltijd halve prijs bij Prince-Heerlijk in Erichem

In de streekwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan eigen geteeld fruit, verse seizoensgroenten, scharrelvlees, streekproducten en nog veel meer. Het fruit wordt daarnaast verwerkt tot jam, chips, ijs, sappen en taarten. Ook kun je elke dag kiezen uit eigenbereide verse kant-enklaar maaltijden. Tegen inlevering van deze bon bij Prince- Heerlijk, Lutterveld 30A in Erichem ontvang je de tweede kant & klaar maaltijd voor de halve prijs. Bekijk de site: prince-heerlijk.nl voor het uitgebreide assortiment.

Meer informatie

XL shopper cadeau bij WoonTheater in Maurik

Ontdek de unieke wereld van WoonTheater in Maurik: 5000 m2 landelijk, werelds en exclusief wonen, verdeeld over ruim 50 sfeerstudio's! Profiteer als lid tijdelijk van een gratis XL WoonTheater-shopper van € 10,95 bij besteding boven de € 50,- in onze winkel én webshop: woontheater.com Gebruik de code Rabobank bij opmerkingen/codes in het winkelmandje van je online bestelling. Of neem deze bon mee naar je bezoek aan de winkel, Hoolweg 1 in Maurik. Max. 1 shopper per bestelling per klant.

Meer informatie

Sanadome - Korting op entrée

Extra voordelig ontspannen? Sanadome biedt Rabobankleden €7,50 korting op dagentree of €5,- korting op avondentree én gratis badslippers. In alle thermaalbaden stroomt verwarmd water uit onze eigen zoet- en zout-waterbron; de ultieme ontspanning voor spieren en gewrichten. Sanadome volgt de corona richtlijnen, zodat u onbezorgd en ontspannen kan genieten van uw verblijf. Voor actuele info en om deze aanbieding te reserveren, kun je terecht op sanadome.nl/rabo.

Waar: Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen
Geldig: t/m 30 november 2021

Meer informatie

Gratis scones - Why Not

Bij Why Not gaan ze voor klassieke en stoere gerechten met oog voor kwaliteit en detail. Heerlijke broodjes, salades, lunch specials en royale ontbijtjes. Voor Rabobankleden bieden ze een smakelijke aanbieding: bij inlevering van deze actie krijg je gratis scones met jam en clotted cream bij een Why Not Weekend Breakfast (elke zaterdag en zondag). Dát is nog eens een fijne manier om het weekend te vieren. Deze aanbieding geldt ook voor take away.

Waar: Van Welderenstraat 15 in Nijmegen (Brasserie Lolita)
Geldig: t/m 30 november 2021

Meer informatie

Zoutkamer Elst - 2e persoon gratis

Achter de deur van Zoutkamer Elst word je aangenaam verrast. Je loopt binnen en voelt de bijzondere energie van brandende zoutlampen en mooie natuurzoutpro-ducten. Zouttherapie is gebruik maken van schone lucht met een beetje natuurzout. Het kan paramedisch ingezet worden maar het is ook een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Schone lucht is een weldaad voor onze geest! Op vertoon van deze actie is de 2e persoon gratis.

Waar: Dorpsstraat 116 in Elst
Geldig: t/m 31 aug 2021

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur