Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Rotterzwam, oesterzwammen kweken

Wist je dat paddenstoelen uitstekend groeien op koffiedik? Daarom heeft Rotterzwam de Rotterzwam Growkit ontwikkeld, zodat jij voortaan heerlijke oesterzwammen kunt kweken op je eigen koffiedik. Gewoon op je aanrecht. Word jij ook een #aanrecht-agrariër? Ontvang 15% korting op de Rotterzwam Growkit.

Vis van de afslag, inclusief 6 gratis viskoekjes

Lekkere visjes, vers van de afslag. Bij Vis van de afslag bestel je ze online en krijg je ze gratis thuisbezorgd. Speciaal voor leden van onze bank hebben we een lekkere aanbieding: 1 verpakking met 6 Noordzeeviskoekjes t.w.v. € 7,50 gratis bij iedere eerste bestelling. Je bestelt de vis en koekjes via www.visvandeafslag.nl/rabolid. Vis van de afslag rekent geen bezorgkosten, wel een klein bedrag aan transactiekosten.

Meer informatie

Vaas cadeau bij boeket Bloom Makery

Rabobank leden krijgen bij Bloom Makery een vaas cadeau bij een bestelling van een boeket vanaf € 19,95. Activeer de korting door code RABOXVAASCADEAU in te vullen bij het afrekenen. Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2021.

Meer informatie

15% korting op een tas

De tassen van Hi-Di-Hi, Noi-Noi en Eeezi zijn uniek qua vorm, materiaal en kleur en worden eco geproduceerd. Activeer code RABO bij je bestelling en krijg 15% korting (één tas met korting pp). hi-di-hi.nl | noi-noi.nl | eeezi.nl. Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2021.

Meer informatie

Blokarten bij BeachLine

Ga je blokarten bij BeachLine Beach in Hoek van Holland en vul je bij het reserveren de code RABOLOVESBEACHLINE in bij het opmerkingenveld, dan krijg je een gratis kop koffie, cappuccino of thee. Deze aanbieding is geldig t/m 30 augustus 2021.

Meer informatie

Straks heb je het nodig, gratis boekje

Heb jij voldoende buffer om onverwachte kosten te kunnen betalen, een huis te kopen of eerder te stoppen met werken? Zet met ons boekje Straks heb je het nodig een eerste stap naar een financieel gezond(er) leven. Mail ons en we sturen het je gratis toe. We geven 60 stuks weg.

Stuur een mail

25% korting op losse les of strippenkaart

Zo vaak je wilt sporten op het strand van Scheveningen. Bij Beachfitness & Sports van Beach Stadium kan het. Leden van Rabobank krijgen 25% korting op een losse les of een strippenkaart. Boek je les op www.beachstadium. com en vul de kortingscode in: RABOBEACH21.

Meer informatie

Korting bij restaurant Hudson

Horecaondernemers in de regio zien je graag weer verschijnen. Met het Rabo Perfect Start of the Evening arrangement krijg je bij alle vestigingen van restaurant Hudson twee Aperol Spritz aperitivo's en een Lazy Sunday Nacho's to share voor € 17,50. Vermeld bij je reservering dat het gaat om het Rabo Perfect Start arrangement. Veel plezier!

Meer informatie

Museum of Comic Art - 25% korting op entree

Met korting naar het nieuwe Museum of Comic Art? Bezoek de tentoonstelling European Masters of Comic Art en bewonder stripalbums van Europese striptekenaars. Of bestel met € 5,- korting een luxe catalogus voor € 24,95. Gebruik bij bestellen de code RaboMoCA2021.

Meer informatie

Ekomenu - 30% korting op je eerste bestelling

Geen tijd om leuke nieuwe recepten te bedenken, die ook goed zijn voor jou en jouw omgeving? Kies dan voor de 100% gepersonaliseerde biologische maaltijdbox van Ekomenu. Als lid van Rabobank krijg je nu 30% korting op je eerste bestelling. Gebruik de code RABOXEM21.

Meer informatie

Korting bij Revolt Climbing

Ooit weleens geboulderd? Bij boulderen klim je zonder touwen op een beperkte hoogte, boven dikke valmatten. Maak kennis met deze uitdagende en snel groeiende sport, waar je creativiteit, kracht en souplesse voor nodig hebt! Op vertoon van deze tekst krijg je voor slechts € 15,-- (dat is 25% korting) een korte introductie boulderen, incl. toegang, huurschoenen en een kop koffie/thee!

Meer informatie

Korting op boek 'Reis naar jouw ondernemerschap'

Wil je meer duidelijkheid over of ondernemen wat voor jou is? Zoek je inspiratie om jouw energie, creativiteit en lef op het juiste spoor te zetten? Je bent niet alleen met deze gedachte! Bestel nu het boek: Reis naar Jouw Ondernemerschap van auteur Rob van Loon met 50% korting.

Meer informatie

Proeflokaal De Buuren

Genieten van het zonnetje met een goede kop koffie en een stuk taart. Daar heeft iedereen naar uitgekeken, toch? Ook het terras van Proeflokaal De Buuren is weer geopend en om dat te vieren ontvang je tegen inlevering van deze coupon de tweede kop koffie gratis. Zien we je snel?

Meer informatie

Online wegwijs SeniorWeb

Wil jij (of je ouders) graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld met stap voor stap uitleg en hulp bij computerproblemen. Zo biedt SeniorWeb onder meer computercursussen aan en geven ze je handige computertips in de nieuwsbrief en het tijdschrift Enter. Word nu lid en betaal de rest van 2021 slechts €17,-!

Meer informatie

Jarige Job

Even iets anders dan een aanbieding... In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag! Elke maand ontvangen zeker 97 kinderen in onze regio een verjaardagsbox.Help jij ook mee? Doe een donatie!

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur