Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Vis van de afslag, inclusief 6 gratis viskoekjes

Lekkere visjes, vers van de afslag. Bij Vis van de afslag bestel je ze online en krijg je ze gratis thuisbezorgd. Speciaal voor leden van onze bank hebben we een lekkere aanbieding: 1 verpakking met 6 Noordzeeviskoekjes t.w.v. € 7,50 gratis bij iedere eerste bestelling. Je bestelt de vis en koekjes via www.visvandeafslag.nl/rabolid. Vis van de afslag rekent geen bezorgkosten, wel een klein bedrag aan transactiekosten.

Meer informatie

Vaas cadeau bij boeket Bloom Makery

Rabobank leden krijgen bij Bloom Makery een vaas cadeau bij een bestelling van een boeket vanaf € 19,95. Activeer de korting door code RABOXVAASCADEAU in te vullen bij het afrekenen. Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2021.

Meer informatie

15% korting op een tas

De tassen van Hi-Di-Hi, Noi-Noi en Eeezi zijn uniek qua vorm, materiaal en kleur en worden eco geproduceerd. Activeer code RABO bij je bestelling en krijg 15% korting (één tas met korting pp). hi-di-hi.nl | noi-noi.nl | eeezi.nl. Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2021.

Meer informatie

Museum of Comic Art - 25% korting op entree

Met korting naar het nieuwe Museum of Comic Art? Bezoek de tentoonstelling European Masters of Comic Art en bewonder stripalbums van Europese striptekenaars. Of bestel met € 5,- korting een luxe catalogus voor € 24,95. Gebruik bij bestellen de code RaboMoCA2021.

Meer informatie

Ekomenu - 30% korting op je eerste bestelling

Geen tijd om leuke nieuwe recepten te bedenken, die ook goed zijn voor jou en jouw omgeving? Kies dan voor de 100% gepersonaliseerde biologische maaltijdbox van Ekomenu. Als lid van Rabobank krijg je nu 30% korting op je eerste bestelling. Gebruik de code RABOXEM21.

Meer informatie

Korting bij Revolt Climbing

Ooit weleens geboulderd? Bij boulderen klim je zonder touwen op een beperkte hoogte, boven dikke valmatten. Maak kennis met deze uitdagende en snel groeiende sport, waar je creativiteit, kracht en souplesse voor nodig hebt! Op vertoon van deze tekst krijg je voor slechts € 15,-- (dat is 25% korting) een korte introductie boulderen, incl. toegang, huurschoenen en een kop koffie/thee!

Meer informatie

Korting op boek 'Reis naar jouw ondernemerschap'

Wil je meer duidelijkheid over of ondernemen wat voor jou is? Zoek je inspiratie om jouw energie, creativiteit en lef op het juiste spoor te zetten? Je bent niet alleen met deze gedachte! Bestel nu het boek: Reis naar Jouw Ondernemerschap van auteur Rob van Loon met 50% korting.

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur