Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Van Ee buitenspeelgoed - Korting op accessoires

Bij aanschaf van een BERG skelter ontvangen leden 50% korting op bijpassende accessoires zoals een aanhanger, een duostoel, spiegels of verlichting. Kijk voor alle mogelijkheden op de website. Uiteraard mag de actie ook verzilverd worden in de winkel in Kootwijkerbroek.

Meer informatie

Haarscherpe korting met de Hizi Hair Card

Nooit meer een bad hair day! Met de Hizi Hair Card ontvang je namelijk een jaar lang 10% korting op kappersbehandelingen en 30% korting op producten bij deelnemende salons. Als lid van Rabobank koop je de kaart een maand lang voor slechts € 5 in plaats van € 9,95.
Bestel de kaart via: petra@hizihair.com

Online wegwijs met SeniorWeb

Wil jij (of je ouders) graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld met stap voor stap uitleg en hulp bij computerproblemen. Zo biedt SeniorWeb onder meer computercursussen aan en geven ze je handige computertips in de nieuwsbrief en het tijdschrift Enter. Word nu lid en betaal de rest van 2021 slechts €17,-!

Meer informatie

De reis naar Jong Ondernemerschap

Jonge ondernemers in de dop opgelet! Wil je meer duidelijkheid over of ondernemen wat voor jou is? Het werkboek ‘De reis naar jong ondernemerschap’ helpt je om meer inzicht te krijgen. Als lid van Rabobank koop je het voor slechts € 7,50 (50% korting) via de link hieronder. Wil je een Engels of gesigneerd exemplaar? Geef het aan in het opmerkingenveld van je bestelling

Meer informatie

Rotterzwam - Oesterzwammen kweken

Wist je dat paddenstoelen uitstekend groeien op koffiedik? Daarom heeft rotterzwam de rotterzwam Growkit ontwikkeld, zodat jij voortaan heerlijke oesterzwammen kunt kweken op je eigen koffiedik. Gewoon op je aanrecht. Word jij ook een #aanrecht-agrariër? Ontvang 15% korting op de rotterzwam Growkit.

Waar: Rabobank.nl/ledenaanbiedingen

Geldig: t/m 31 augustus 2021

Meer informatie

Pluimers Isolatie - Ontvang € 150 korting

Isoleer je spouwmuur, vloer, dak of laat uw glas vervangen. Verduurzaam uw woning en maak uw woning meer waard met besparende en comfortverhogende maatregelen van Pluimers Isolatie. Wist u dat er ook subsidiemogelijkheden zijn? Dit maakt investeren in uw woning momenteel nog interessanter. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang € 150 korting op de offerte.

Waar: Rabobank.nl/ledenaanbiedingen

Geldig: t/m 31 augustus 2021

Meer informatie

Ledenaanbieding Kasteel Kerckebosch

Speciaal voor leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug heeft Kasteel Kerckebosch het 'ECHT RABOBANK arrangement' samengesteld.  Dit arrangement bestaat uit:

  • Overnachting in een sfeervolle kasteelkamer
  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Culinair vijfgangendiner in Restaurant Kerckebosch
  • Bijpassend wijnarrangement (4 glazen)
  • Uitgebreid Kerckebosch ontbijt (deels geserveerd aan tafel, deels buffet).

Dit alles voor de speciale prijs van € 149,50 per persoon (normaal € 195 p.p.). U kunt dit arrangement reserveren door rechtstreeks te boeken bij Kasteel Kerckebosch en bij uw boeking te vermelden dat het om het 'ECHT RABOBANK arrangement' gaat.

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur