Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Bij Ons in de Wellerwaard

Wellerwaard is het jongste recreatie- en natuurgebied in de Noordoostpolder. Bij Ons geniet je van lekker eten en drinken. Bij een minimale besteding van 10 euro ontvang je eenmalig een gratis portie bitterballen. Dus kom gezellig bij ons langs en geniet

Meer informatie

Carwash Vaassen, Riezebosweg 20A

Laat je auto wassen in de volautomatische machine van Carwash Vaassen en je zult zien dat ‘ie nog nooit zo schoon is geweest! En, als je een waspas koopt, profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Afhankelijk van het tegoed dat je op je waspas zet, varieert de korting van 10% tot 25%.

Meer informatie

Bij Ons Vaassen, Riezebosweg 20

Maak kennis met Bij Ons Vaassen, de nieuwste culinaire aanwinst in Vaassen. Met deze bon ontvang je bij aankoop van een kopje koffie/thee, gratis een saucijzenbroodje. Deze aanbieding geldt alleen als je fysiek in het pand bestelt, niet als je laat bezorgen. Max. 2 personen per bon.

Meer informatie

Handboek Schuldhulpverlening

Hét handboek over het spectrum van Schuldhulpverlening. Een praktisch boek dat gaat over de kennis en vaardigheden die u in huis moet hebben om mensen met financiële problemen te helpen. Normale prijs € 39,95. Rabo ledenprijs €24,95. Code: RABO-SHV

Meer informatie

Boekaanbieding - Over de ontwikkeling van de biologische landbouw

'Het boek van auteur Henk Pruntel, 289 bladzijden en rijk geïllustreerd vertelt het verhaal van de start en ontwikkeling van de biologische landbouw rond Lelystad. Met als leidraad het bedrijf van biodynamische tuinder Jan Jonkman. Uitgegeven door Stichting geschiedenis biologische landbouw Flevoland.

Speciale ledenprijs: 19,50 euro. Waar: boekenbestellen.nl/boek/NF/42726. O.v.v. kortingscode 18230. Geldig: 15 maart t/m 31 augustus 2021

Meer informatie

Pluimers isolatie | Ontvang €150,- korting

Isoleer je spouwmuur, vloer, dak of laat uw glas vervangen. Verduurzaam je woning en maak je woning meer waard met besparende en comfortverhogende maatregelen van Pluimers Isolatie. Wist je dat er ook subsidiemogelijkheden zijn? Dit maakt investeren in je woning momenteel nog interessanter.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang € 150,- korting op de offerte.

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur