Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Stedelijk Museum Alkmaar

Stedelijk Museum Alkmaar ontmoet u graag! Gezinnen kunnen in de schoolvakanties (regio Noord) met maar liefst 50% korting op een gezinsticket het museum bezoeken. Zo kunt u voor maar €8 met het hele gezin (twee volwassenen en maximaal 5 kinderen) naar het museum. Kijk op de website voor alle laatste informatie over reserveren, openingstijden en de activiteiten! Laat deze voucher bij de kassa zien en u ontvangt de korting. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen of Museumkaart.

Meer informatie

Oorlogsmuseum Medemblik

Beleef in Oorlogsmuseum Medemblik de Speurtocht volgens Escaperoom-concept geschikt voor alle leeftijden. Ontdek het jaren ‘40 dorpje met West-Friese W.O.II verhalen. Ontcijfer codezinnen van Radio Oranje, ga op zoek naar een schuilzolder, vind de geheime kruipruimte en drijf zwarte ruilhandel. Op vertoon van deze ‘voedsel’- bon krijg je een gratis consumptie. Reserveren verplicht.

Meer informatie

Slijterij de Laat

Slijterij de Laat is sinds begin dit jaar gevestigd in de binnenstad van Alkmaar. Met de speciale leden aanbieding is het wel heel aantrekkelijk om de smakelijke wijnen van Oude Kaap te proberen. Bij aankoop van vijf flessen en op vertoon van dit magazine, ontvang je de zesde fles er gratis bij. Dat is nog eens voordelig smaakvol genieten. Je bent van harte welkom.

Slijterij de Laat

Laat 129

Alkmaar

Sporten bij Functioneel Fitness Center Team Victrix

Met de aantrekkelijke aanbieding voor leden van Rabobank zijn er nog weinig smoezen over om niet te gaan sporten bij Functioneel Fitness Center Team Victrix. Naast een gratis proefles profiteren leden van de bank nu van 20 % korting op het drie maanden try out starterstraject en de 10-rittenkaart. Boek snel jouw proefles en ga lekker aan de slag

Meer informatie

Online Cursus Etadoro

Heb je altijd al willen leren schilderen of fotograferen? Of ben je geïnteresseerd in een cursus beter slapen, kunstgeschiedenis of geheugentraining? Bij Etadoro krijg je digitaal les van ervaren trainers en leer je op jouw eigen tempo. Je betaalt nu slechts € 35,- in plaats van € 55,- voor een online cursus van Etadoro.

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur