Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Korting op escape games voor thuis

Ga jij voor het oplossen van een moord of ga je aan de slag met het bouwen van een eigen datacenter? Je kunt deze games vanuit eigen huis spelen. Uitjesbazen biedt nu tijdelijk het Online Moordspel en Escape the Firm aan met een korting tot maar liefst 53%! Je betaalt € 28,50 per game (ongeacht het aantal personen).

Meer informatie

10% korting bij 2NDMSG

Je las in Rabo &Co al over de unieke hoodies van 2NDMSG waarop tekeningen staan van kinderen met een toekomstdroom. Door de aankoop van je hoodie breng je die droom dichterbij. Als Rabobanklid krijg je 10% korting op de hele collectie en krijg je de originele tekening er ook bij. Gebruik de kortingscode RABO10.

Meer informatie

15% korting op een strandlaken

Deze hoody is te gebruiken als strandlaken en als badponcho. Heerlijk zachte velourskwaliteit met een afmeting van 100x200 cm. De capuchon is gevoerd met een neonkleur. Keuze uit diverse kleuren (prijs vanaf € 34,95 incl. verzenden) én je kunt er je eigen naam of andere tekst op laten zetten. Je krijgt 15% korting met de code RABO2021.

Meer informatie

€10 van Dwarz voor jou!

De coolste shirts en jeans, de tofste tracksuits en de mooiste jurken en rokjes van alleen maar topmerken? Die vind je bij Dwarz Kidz & Teenz in Deurne of Horst! Zij staan van dinsdag t/m zaterdag voor je klaar en helpen je graag. Dwarz trakteert je met de coupon uit de Rabo&Co op € 10 korting bij besteding vanaf € 75 (te besteden op nieuwe en afgeprijsde artikelen). Tot snel bij Dwarz!

Rotterzwam

Wist je dat paddenstoelen uitstekend groeien op koffiedik? Daarom heeft rotterzwam de rotterzwam Growkit ontwikkeld, zodat jij voortaan heerlijke oesterzwammen kunt kweken op je eigen koffiedik. Gewoon op je aanrecht. Word jij ook een #aanrecht-agrariër? Ontvang 15% korting op de rotterzwam growkit.

Tot € 300 korting op zonnepanelen van Autarco

Al op duizenden Noord-Brabantse woningen prijken Autarco zonnepanelen. Dit Nederlandse merk biedt een totaaloplossing die resulteert in een strak ontwerp met vakkundige installatie én een flinke besparing op de energiekosten. Bovendien garandeert Autarco de opbrengst met een unieke kilowattuurgarantie. Ontvang een gratis dakscan en tot wel € 300 euro korting op een compleet zonnestroomsysteem. Rendement verzekerd!

Meer informatie

Ontvang € 150 korting bij Pluimers isolatie

Isoleer je spouwmuur, vloer, dak of laat je glas vervangen. Verduurzaam jouw woning en maak die meer waard met besparende en comfortverhogende maatregelen van Pluimers Isolatie. Wist je dat er ook subsidiemogelijkheden zijn? Dit maakt investeren in je woning momenteel nog interessanter. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang € 150 korting op de offerte.

Meer informatie

Leer golfen!

Remo Kuijpers Golf biedt je een golfcursus aan bestaande uit 5 lessen, inclusief lesmateriaal en aansluitend kun je een maand onbeperkt golfen op de PAR3 golfbaan. In overleg met de golfschool kan dit plaatsvinden op Golfbaan de Swinkelsche in Someren of op golfbaan de Golfhorst in America (Horst). Deze speciale aanbieding kost slechts € 100,00. Info en aanmelden via remo@rkgolf.nl. Aanbieding is geldig tot en met 31 december 2021.

Geldig: Aanbieding is geldig tot en met 31 december 2021.

Aanmelden

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur